(Poistunut julkaisusta)

Markkinointijohtaja
Väre

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko Sinä etsimämme markkinointijohtaja?

Etsimme markkinointijohtajaa ja johtoryhmän jäsentä vastaamaan Väreen tunnettuuden kasvusta, liidien hankinnasta, asiakaslojaliteetista ja viestinnästä. Olet etsimämme henkilö, mikäli sytyt kilpailusta ja kasvusta ja olet liikkeellä hands-on -asenteella ja -kyvykkyydellä. Osaat modernin markkinoinnin prosessit ja työkalut omakohtaisestikin.

Odotamme Sinulta:

Halua johtaa Väreen brändi- ja kasvumarkkinointia. Asiakkaiden segmentointi, profilointi ja tarjoaman kohdentaminen on sinulle tuttua. Asiakasanalyysit,- tutkimukset ja asiakkuusohjelmien luominen ja toteuttaminen sujuvat sinulta myös. Vastaat sisällöntuotannosta, digimarkkinoinnista ja markkinointiautomaatioprosessien luomisesta, mittaamisesta ja jatkuvasta parantamisesta.

Olet omatoiminen, aloitteellinen ja pitkäjänteinen. Osaat viestiä aktiivisesti sekä suullisesti että kirjallisesti ja pidät asioiden ja ihmisten johtamisesta. Allekirjoitat periaatteen, että markkinointi on onnistunut silloin, kun kasvuluvut toteutuvat.

Olet jo näyttänyt osaamistasi tuloksellisesta monikanavaisesta markkinoinnista, mielellään sekä yritys- että kuluttajasegmenteissä. Viihdyt nopeatempoisessa ja jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa menestyminen edellyttää nopeaa päätöksenteko- ja etenemiskykyä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. KTM tai muu soveltuva tutkinto. Aiempi kokemus energiatoimialalta ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme Sinulle:

Tarjoamme Sinulle Suomen neljänneksi suurimman sähkönmyynnin asiakaskannan sekä uuden ja raikkaan brändin, jolla on hyvät edellytykset nousta alan tunnetuimpien nimien joukkoon. Käytössäsi on kokonaisvaltaiset myyntituotteet ja lisäarvopalvelut sekä kuluttajille että yrityksille. Pääset luomaan Väreen valtakunnallista tunnettuuden, myynnin ja asiakastyytyväisyyden kasvua yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Verkostoidut valtakunnallisesti yhteistyökumppaniemme kanssa ja pääset luomaan uusia kumppanuuksia. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen. Toimipisteesi on neuvoteltavissa.

Pääset tutustumaan meihin muihin Väreläisiin täällä.

 

Tule kasvumme avainhenkilöksi huipputiimiimme toteuttamaan itseäsi!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 1.10. klo 14-16 toimitusjohtaja Juha Keski-Karhu, p. 044 723 7150, juha.keski-karhu@vare.fi.

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään ma 21.10.2019.

HAE TÄÄLTÄ