(Poistunut julkaisusta)

Markkinointijohtaja
Puhdistamo Real Foods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme

Markkinointijohtajaa

suunnittelemaan, kehittämään ja toimeenpanemaan markkinointi- ja verkkokauppatoimintojamme. Tehtävässä on oleellista, että sinulla on intohimoinen suhtautuminen brändin ja asiakaskokemuksen luomiseen. Meillä menestyy tulosorientoitunut strategisen markkinoinnin ammattilainen, joka jakaa arvomme terveellisistä elintavoista.

Vastuullasi on johtaa Puhdistamon brändin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen strategiaa ja toteutusta kaikilla markkinoilla. Olennaisena osana työtäsi on johtaa verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin strategiaamme ja sen implementointia – digitaalisen infrastruktuurin luomisesta analytiikan kehittämiseen ja seurantaan.

Tehtävässä edellytetään olemassa olevia näyttöjä brändin ja menestyneiden markkinointikonseptien kehittämisestä. Lisäksi haluamme sinulta moniulotteista ymmärrystä verkkokauppatoiminnasta ja digitaalisesta markkinoinnista – pakkaussuunnittelua ja kaupan rajapintaa unohtamatta. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto markkinoinnista, viestinnästä tai vastaavasta, minkä lisäksi sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus vastuutehtävistä mielellään kuluttajamarkkinoinnin puolelta. Edellytämme luonnollisesti vahvaa vuorovaikutusosaamista suomeksi ja englanniksi, ruotsin kieli lasketaan eduksesi. Lisäksi edellytämme ajoittaista valmiutta matkustamiseen.

Johdat neljän hengen markkinointitiimiä sekä ulkoisia yhteistyökumppaneita, joiden tehtävänä on vahvistaa brändiä ja asiakaskokemusta sekä kasvattaa Puhdistamon tuotteiden markkinaosuutta ja myyntiä. Työkaverisi työskentelevät Lempäälässä ja Helsingissä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä ainutlaatuiseen työyhteisöön, jonka tavoitteena on inspiroida ihmisiä terveellisiin elintapoihin. Kulttuuriimme kuuluu olennaisesti laadun ja jatkuvan kehittymisen ajattelu, joten tulet kehittymään ja haastamaan itseäsi tässä roolissa takuuvarmasti. Kotimaisella kentällä meidät tunnetaan jo vahvoista arvoista, ja tässä roolissa pääset olemaan olennaisena osana kansainvälistymisen tarinaamme. Jätäthän hakemuksesi urasivujen kautta pikimmiten, sillä etenemme rekrytoinnin kanssa nopeasti. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Puhdistamon toimitusjohtaja Henri Valonen p. 044 9886869.