(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIJOHTAJA
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Oletko tehnyt markkinointia kiinteistö- ja rakennusalalla? Jos vastauksesi on ”en”, toivomme sinun lukevan tämän etsintäkuulutuksemme.

Kaikille on varmaankin selvää, mikä on stereotyyppinen näkemys insinööreistä – faktakeskeinen, tunnollinen, tarkka, systemaattinen, ehkä hieman introvertti eikä kovin luova. 
Totta toinen puoli, mutta näillä ominaisuuksilla me suunnittelemme ympäristömme laadukkaasti, jotta voimme olla varmoja, että taloissamme on hyvä sisäilma, ne ovat energiatehokkaita ja toimivat tarkoituksenmukaisesti. Rakennuksissa insinöörityön loppukäyttäjänä toimii meistä jokainen, joten on aika saada työllemme sitä näkyvyyttä, mitä se ansaitsee.

Miksi siis markkinoisimme palveluitamme vain toisille insinööreille, emmekä lähtisi kokeilemaan siipiämme myös suuren yleisön edessä? Tätä olemme pohtineet ja haluamme nyt löytää uuden markkinointijohtajan, joka tulisi kertomaan meille onko tässä ajatuksessa mitään järkeä.

Haemme siis konserniimme markkinointijohtajaa, jonka ei tarvitse tuntea kiinteistö- ja rakennusalaa, mutta joka haluaa hyödyntää aiemmin hankkimaansa ammattitaitoa uudella toimialalla. Villeissä ajatuksissamme uusi markkinointijohtajamme tulee B2C-ympäristöstä ja pystyy soveltamaan kokemustaan perinteisemmän toimialan markkinoinnin ravisteluun. Markkinointijohtaja pääsee lisäksi kehittämään asiantuntijoistamme koostuvan KAM-tiimin toimintaa. Myynnillisestä otteesta ja asiakasrajapinnassa viihtymisestä ei siis todellakaan ole haittaa, koska näemme myynnin ja markkinoinnin tiiviinä pakettina, jossa molemmat tukevat toisiaan. Markkinointijohtaja toimii myös tiiviissä yhteistyössä viestintäyksikkömme kanssa.

Viihdyt ja menestyt Granlundilla, jos olet välitön ja yhteistyökykyinen johtaja, joka ei tee asemastaan suurta numeroa vaan toimii kaikkien kanssa avoimesti ja osallistaen. Lähdet nöyrästi perehtymään uuteen toimialaan oppimalla niin asiantuntijoiltamme kuin asiakkailtamme, mutta uskallat rohkeasti myös haastaa vallitsevia käytäntöjä – sitähän me juuri haluamme! Haastamisen edellytys on kuitenkin myös kyky perustella asioita ja innostaa muita mukaan kehitystyöhön. Koska panostamme myös kansainvälistymiseen, kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen haasteen erittäin hyvämaineisessa ja vakaassa organisaatiossa, jossa työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan ja heidän kehitystään tuetaan jatkuvasti. Granlund on työntekijöidensä omistama yritys, joten myös sinulla on mahdollisuus osakkuuteen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Group Director Sanja Hovilainen, puh. 040 754 8107. Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.10. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13088.