(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIJOHTAJA
Berner Kiinnitystekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017

Nykyinen Markkinointijohtajamme siirtyy konsernimme sisällä Ruotsiin, uuteen työtehtävään. Markkinointitiimimme odottaa ammattitaitoista, rohkeaa ja analyyttistä vetäjää.  Vastaat konsernin markkinointiuudistuksen toteuttamisesta ja kehittämisestä kotimarkkinoillamme. Sinulla on kyky analysoida dataa sekä näkemys yrityksen brändin tunnettavuuden lisäämisestä ja myynnin kasvattamisesta. Tavoitteenasi on tehdä markkinointisuunnitelma, seurata viimeisimpien markkinoinnin trendejä, suunnitella ja toteuttaa kampanjoita, jalkauttaa palveluratkaisuja sekä antaa vahvan panoksesi asiakastyöhön. Kuulut myös Berner Kiinnitystekniikan johtoryhmään.

Sinulla on kokemusta sekä näyttöjä vastaavista tehtävistä rakennusliiketoimialalta, hinnoittelusta, tuote- ja valikoimahallinnasta sekä asiakaskunnan segmentoinnista. Olet tuloshaluinen ja markkinoinnin ammattilainen, joka ymmärtää ja osaa hyödyntää digitaalisuutta työssään. Olet tottunut toimimaan lähellä asiakasrajapintaa ja ymmärrät markkinoinnin keskeisen merkityksen liiketoiminnan tukena.

Johtajana olet valmentava, systemaattinen ja osallistut käytännön asioiden toteuttamiseen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, olet avoin, osaat perustella, viedä omaa näkemystäsi rohkeasti ja rakentavasti eteenpäin. Verkostoidut luontevasti niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja erinomaista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vaativan sekä monipuolisen työtehtävän alan huipputuotteiden parissa, kehittyvässä ja kansainvälisessä konsernissa. Mukavat työkaverit, hyvät mahdollisuudet edetä urallasi ja kilpailukykyisen palkan etuineen. Toimipaikkasi on Berner Kiinnitystekniikan pääkonttorilla, Vantaalla.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.09. mennessä täyttämällä sähköinen lomake ositteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.