Markkinointihenkinen toimistoassistentti, Multivac Oy, Kerava
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2021
Tiivis tiimi kansainvälisessä konsernissa ja monipuoliset assistentin tehtävät markkinoinnin, myynnin sekä toimiston hallinnoinnin parissa avoimessa ilmapiirissä. Joko klikkasit hakunappulaa?! Haemme nyt asiakkaallemme Multivac Oy:lle assistenttia erittäin monipuoliseen rooliin, jossa pääset näyttämään kyntesi markkinointiviestinnästä CRM-hallinnointiin, messujärjestelyistä kahvituksiin sekä kokouspöytäkirjoista matkavarauksiin; kehittymään roolissa sekä kerryttämään arvokasta työkokemusta. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit monipuolisessa assistentin tehtävässä niin markkinoinnin parissa kuin myynnin tukena ja hoidat myös tyypillisiä toimistoassistentin tehtäviä. Markkinoinnin puolella koordinoit markkinointiviestintää sekä kampanjoita tuotteille, hoidat artikkeleja asiakaslehtiin, ylläpidät sosiaalista mediaa ja teet Google-markkinointia sekä messujärjestelyjä. Myynnin tukena mm. ylläpidät CRM-järjestelmää ja huolehdit asiakastiedusteluista sekä teet tarjouspohjia sekä vahvistat tilauksia. Lisäksi hallinnoit mm. työajanseurantaa, tilauskannan päivitystä sekä sopimus- ja luovutuspöytäkirjoja. Toimistoassistenttina vastuullasi ovat myös päivittäiset toimiston asiat kuten kahvitukset, tarviketilaukset, kuukausikokousten pöytäkirjat, käännöstyöt (itse tai ulkoistettuna), matkavaraukset, kukkien kastelu sekä virkistyspäivien järjestelyt jne.

Teet työtä toimistolta käsin pääsääntöisesti 8-16 välillä ja lähimpänä esihenkilönäsi toimii talous- ja hallintojohtaja. Vaikka konserni on suuri ja kansainvälinen, Suomessa Multivacilla työskentelee noin 20 henkilä ja lähitiimisi koko Keravalla on noin 13 henkilöä. Pääset siis tekemään työtä mukavan tiiviissä tiimissä! Multivac Oy:lla painotetaan vahvasti hyvää kulttuuria ja kivaa työilmapiiriä, joissa korostuvat avoimuus ja ratkaisukykyisyys sekä henkilöstön hyvinvointi.

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on projektipäällikkömäinen ote työntekoon ja joka on kypsä, järjestelmällinen, oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen.

Tarjoamme


* Mahdollisuus kehittyä roolissa ja oppia uutta
* Monipuoliset työtehtävät
* Arvokasta työkokemusta urallesi kansainvälisessä kasvavassa konsernissa
* Sijaisuus 24 kk (2 vuotta)


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Monipuoliset assistentin tehtävät, mm.


* markkinoinnin tehtävät; mm. markkinointiviestintä sekä tuotekampanjat, artikkelit asiakaslehtiin, sosiaalisen median ylläpito, Google-markkinointi, messujärjestelyt
* myynnin tukitehtävät; mm. CRM-järjestelmän ylläpito, asiakastiedustelut sekä tilaukset sekä tilausvahvistukset, tarjouspohjat, tilauskannan päivitys, työajanseuranta, sopimus- ja luovutuspöytäkirjat
* toimistoassistentin tehtävät; mm. kahvitukset, tarviketilaukset, kuukausikokousten pöytäkirjat, käännöstyöt (itse tai ulkoistettuna), matkavaraukset, kukkien kastelu sekä virkistyspäivien järjestelyt jne.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* tehtävään soveltuva koulutus
* kokemusta sekä osaamista vastaavista tehtävistä
* markkinointiosaamista (ks. tehtävänkuvaus)
* Google Ads -kokemusta
* SEO -osaamista/ymmärrystä
* ajankohtaiset ATK- ja MS Office -taidot
* sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito
* sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito
* järjestelmällisyyttä
* oma-aloitteisuutta
* yhteistyökykyisyyttä
* kypsyyttä


Tekniikan alan tuntemus (kokemus ja/tai koulutus), hyvä visuaalinen silmä ja C4C-osaaminen lasketaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: noin helmikuu 2022
* Kesto: sijaisuus 24 kk
* Sijainti: Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Multivac Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MULTIVAC on johtava kaikenlaisten elintarvikkeiden, Life Science- ja hyvinvointituotteiden sekä teollisuustarvikkeiden pakkausratkaisujen tarjoaja maailmanlaajuisesti. Valikoimamme kattaa lähes kaikki tarpeet pakkausmuotoilu, suorituskyky ja resurssitehokkuus huomioon ottaen. Valikoimaan kuuluu erilaisia pakkausteknologioita, kuten myös automatisointiratkaisuja ja etiketöinti- ja laaduntarkkailujärjestelmiä. Tarjontaa täydennetään pakkausprosessia edeltävillä ratkaisuilla: annostelu, prosessointi ja leivontatekniikka.

MULTIVAC Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 6 700 henkilöä. Yli 85 tytäryhtiön kautta olemme edustettuina kaikissa maanosissa. Yli tuhat neuvojaa ja huoltoteknikkoa tukee asiakkaitamme ympäri maailman. Heidän tietotaitonsa ja kokemuksensa takaavat kaikkien asennettujen MULTIVAC-koneiden käyttövarmuuden. Pidämme itseämme kumppanina, joka on olennainen osa yrityksesi menestystä - olet sitten aloittava yritys, käsityöläisyritys tai kansainvälinen toimija. Lue lisää täältä
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1543520
  • Tehtäväalue: HR, Toimistotyö, Hallinto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kerava