(Poistunut julkaisusta)

Markkinointihenkinen myyntiassistentti
Studentwork / Asiakasyritys

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Oletko huipputyyppi, jolla pysyvät ohjat käsissä ja toimit paineenkin alla hymyssä suin sekä sinulla on auto käytettävissä? Haluaisitko kesäksi joustavan ja monipuolisen kesätyön, jossa pääset tutustumaan asuntobisnekseen sekä pääset mukaan toteuttamaan yrityksen digimarkkinointia muiden toimistotöiden ohessa? Mikäli vastasit kyllä, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle!

Asiakasyrityksemme on perheyritys, joka toimii rakennusalalla ja he etsivät kauttamme kesän ajaksi KOKOAIKAISTA MYYNTIASSISTENTTIA asuntomyynnin pariin ja monipuolisiin toimistotehtäviin! 

MYYNTIASSISTENTIN työnkuvaan kuuluvat mm.

- kontaktien ylläpitäminen ja mainosten laatiminen eri kanaviin
- puhelinpäivystys ja asiakaspalvelu 
- esittelyiden ja kauppa-aikojen varaaminen, myynnin edistäminen
- kohteiden esittely ja siististä yleisilmeestä huolehtiminen (huom! myös iltaesittelyitä 1-2krt/vko)
- sosiaalisen median ylläpitoa, sisällöntuottoa ja kehitystä 
- tehtävään sisältyy myös, mm. asukaskansioiden laatimista sekä asuntojen käyttöohjekirjojen kokoamista uusille asukkaille 

Työn liikkuvuudenkin vuoksi edellytämme omaa autoa, sillä esiteltäviä kohteita on Tampereella ja lähikunnissa. Esittelyt ovat yleisesti arki-iltaisin ja myös puhelinpäivystystä saattaa olla ilta-aikaan, joten edellytämme henkilöltä joustavuutta työaikojen suhteen. Sinulla tulisi olla valmius tehdä esittelyitä tarvittaessa myös viikonloppuisin. Tarjoamme joustavuutta molemmin puolin työaikojen suhteen. 


Edellytämme henkilöiltä seuraavia asioita:

Ensisijaisesti sinun tulisi olla kiinnostunut asuntorakentamisesta ja ymmärtää yleisellä tasolla sen lainalaisuuksia. Tehtävään on perehdytys ja tekemisen oppii kyllä töitä tehdessä, tärkeää on, että sinulla on halu päästä tutustumaan alaan sekä sinulla on myös markkinoinnillista näkemystä joko opintojen tai muun harrastuneisuuden kautta. 

Tämän lisäksi sinulla tulisi olla 

- reipasta, joustavaa ja sosiaalista asennetta
- asiakaspalvelutaitoja ja myyntihenkisyyttä 
- tilannetajua ja oma-aloitteisuutta 
- ymmärrystä ja nopeaa oppimiskykyä esim. asuntokauppalain sekä asuntobisneksen kokonaiskuvan sisäistämiseen
- omaa autoa (edellytys työn suorittamiselle) sekä mahdollisuutta työskennellä myös ilta-aikaan 

Tehtävä on kokoaikainen ja alkaa toukokuun alussa sekä kestää syyskuun alkuun saakka. 

Kuulostaako tämä juurikin sinun kesäduuniltasi? 

Lähetä hakemuksesi Studentworkin sivujen kautta ja liitä mukaan sekä hakemus että CV! Älä jää aikailemaan, sillä tämä paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löytyessä. Asiakasyrityksemme tarjoaa huikean kesätyömahdollisuuden, jossa varmasti pääset kehittämään taitojasi ja oppimaan paljon uutta! Lisätietoja tehtävästä saat Consultant Manageri Jenni Siivoselta puhelimitse 046 922 4036 perjantaina 9.2.2018 kello 10-11 sekä rekrytointitiimiltä osoitteesta rekrytointi.tre@studentwork.com.