(Poistunut julkaisusta)

Markkinointihenkinen asuntotarkastaja Nokialle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme ASUNTOTARKASTAJAA / -MARKKINOIJAA aluksi 6 kk:n määräaikaiseen tehtävään, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua. Tehtävässä vastaat vuokrataloyhtiön markkinointiin sekä asuntojen vuokraukseen liittyvistä tehtävistä.
 
Sinulla on aiempaa kokemusta itsenäistä työotetta ja asiakaspalvelutaitoa vaativista tehtävistä. Markkinointikokemus ja kiinteistöalan tuntemus katsotaan eduksesi. Persoonaltasi olet positiivinen ja reipas, sekä oma-aloitteinen ja joustava. Sinulla on modernit IT-taidot ja kokemusta sosiaalisen median käytöstä. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön.  
 
Tehtävässä vastaat vuokra-asuntojen markkinoinnista. Laadit asuntoilmoitukset ja päivität ne esim. vuokraovi.com-sivustolle, kotisivuille sekä somekanaviin, otat asunnoista ja kiinteistöistä valokuvia ja vastaat google-mainonnasta sekä kotisivujen ja facebook-sivujen päivittämisestä.  Vastuullesi kuuluu myös vuokra-asuntojen tarkastamiseen liittyvät tehtävät. Suoritat asuntoihin tulo- ja lähtötarkastukset sekä tarjoat asuntoja asiakkaille puhelimitse sekä esittelet niitä paikan päällä. Pidät myös huolta, että mahdolliset remonttitarpeet asunnoissa tulee kirjatuiksi ja raportoiduiksi eteenpäin.  
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn mielenkiintoisten tehtävien parissa ja mukavan tiimin tuen. Hae tehtävää mahdollisimman pikaisesti. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon myyntipäällikkö Maarit Syrjä, puh. 050 444 4456.

Asiakkaan tehtävänimike:  Asuntotarkastaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Maarit Syrjä, +358504444456


Toimipaikka:  Tampere