(Poistunut julkaisusta)

Markkinointihenkinen asiakasneuvoja
PIKSELI ARCADE

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Kivaa tekemistä Tähtikohde 2017 -tittelin saanut PIKSELI ARCADE avaa uuden virtuaalipuiston Helsinkiin, Kauppakeskus Rediin, syyskuussa 2018. Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä virtuaalipuisto tarjoaa luovalle ja uusia ideoita tuottavalle, sekä asiakaspalvelusta nauttivalle työntekijälle unelmien työn virtual reality -maailman parissa!

Haussa on pelaamisesta ja virtuaalitodellisuudesta kiinnostunut markkinointihenkinen tekijä, joka taitaa some -markkinoinnin, ja Google Adwords on sinulle entuudestaan tuttu. Pääset päivittämään myös nettisivujamme, sekä osallistumaa muun markkinoinnin ylläpitoon. Markkinoinnin ohella toivomme sinun olevan tiimipeluri, joka innostuu myös asiakaspalvelusta, ja haluaa tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua hymyssä suin. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisen ja tasoisen asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, mukavan tiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työsopimus solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi ja työtunteja mahtuu viikkoon noin 25. Työhön perehdytetään elo-syyskuussa Vantaan Viihdekeskus Flamingon tai Espoon Kauppakeskus Iso Omenan Pikselissä ja työ uudessa upeassa Helsingin Pikseli Arcade -virtuaalipuistossa alkaa syyskuun puolen välin jälkeen.

Me haastamme Sinut nyt hakemaan tätä paikkaa! Se ei pelaa, joka pelkää.