(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiharjoittelija
S-ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme nyt Jollaksen joukkoihin osa-aikaista markkinointiharjoittelijaa! Tehtävä alkaa helmi-maaliskuun 2020 aikana heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää seuraavat neljä kuukautta. Tehtävä on osa-aikainen (20-37,5h/vko) ja tunnit voidaan sovittaa tilanteesi mukaan sinulle sopiviksi.

Jollas on S-ryhmän oma osaamisen kehittämisen yhtiö, jonka tehtävä on luoda kilpailuetua liiketoiminnalle osaamista kehittämällä ja muutosten läpivientiä tukemalla. Tehtävämme on haastava ja mielenkiintoinen. Teemme töitä tiukasti kaikkien S-ryhmän liiketoiminta-alueiden kanssa, ja autamme heitä ihmisten kehittämisessä ja muutosten läpiviennissä. Harjoittelijana pääset ainutlaatuiselle matkalle S-ryhmän ytimeen ja tulet näkemään eri liiketoiminta-alueita ja muutoshankkeita ihmisten kasvun näkökulmasta. Jos haluat tietää meistä enemmän, tsekkaa www.jollas.fi.

 

Harjoittelusi aikana pääset muun muassa:

• avustamaan markkinointiviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa

• valokuvaamaan ja videoimaan sekä editoimaan videoita ja kuvia

• taittamaan erilaisia esitteitä sekä

• tuottamaan sisältöä eri kanaviin

 

Harjoittelu Jollaksessa on sinulle, jos:

• opiskelet AMK:ssa tai yliopistossa markkinoinnin parissa (tai olet juuri valmistunut) 

• omaat vahvaa visuaalista näkemystä

• sinulla on valokuvaus- ja videointitaidot hyvin hallussa

• hallitset kuvakäsittely-, editointi- ja taitto-ohjelmat (Photoshop, InDesing, Premiere)

• osaat tuottaa sujuvaa tekstiä suomeksi

• olet aikaansaava, huolellinen, idearikas ja nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja

• pystyt luovimaan joustavasti eri tahojen kanssa ja sinulta löytyy sinnikkyyttä viedä toimenpiteet loppuun saakka

 

Työpisteesi sijaitsee Ässäkeskuksessa Vallilassa. Ympärillesi saat kannustavat ja naurusta tinkimättömät kollegat, jotka tukevat sinua harjoittelujaksosi ajan. Ässäduunissa-blogistamme voit käydä lukemassa Jollas Instituutin projektikoordinaattoriharjoittelija Oonan mietteitä hänen harjoittelujaksostaan. https://s-ryhma.fi/blogi/innostavia-projekteja-osaamisen-kehittamisen-paris/6GjJ7T9buRimNeB9lnkthi

 

Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta lisää! Jos innostuit tästä harjoittelupaikasta, laita hakemuksesi tulemaan pikimmiten. Tuleva ohjaajasi ja työparisi Eveliina Korhonen (ext-eveliina.korhonen@sok.fi, puh. 046 921 9477) juttelee mielellään kanssasi, mikäli sinulla herää kysymyksiä. Tavoitat hänet puhelimitse parhaiten arkisin klo 15-16.

 

Rekrytointimme etenee seuraavasti:

1. Vastaanotamme hakemuksia 2.2.2020 saakka. Lähetäthän ansioluettelon ja vapaamuotoisen hakemuksen lisäksi mukaan myös näytteet taitto- ja videointitaidoistasi. Liitteet voit lisätä hakemuksessasi liitetiedostoihin.

2. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen potentiaalisille hakijoille lyhyillä videohaastattelukysymyksillä.

3. Videohaastatteluiden jälkeen kutsumme tehtävään parhaiten soveltuvat hakijat henkilökohtaiseen haastatteluun Ässäkeskukseen.