(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiguru gradutoimeksiantoon WorkPowerille
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

”WorkPower… Hetkonen, siis mikä?”

Kuulostaako tutulta? Ei hätää, et ole ainoa!

Tule tekemään tähän muutos ja nostamaan WorkPower ihmisten tietoisuuteen pääkaupunkiseudulla! Olemme kovassa kasvussa ja kaipaamme uusia näkemyksiä markkinoinnin kohdentamiseen. Meihin voit tutustua tarkemmin täältä.

Oletko se sinä?

Etsimme nyt Helsingin viihtyisälle toimistollemme Etu-Töölöön markkinoinnin maisteriopiskelijaa, jolta löytyy halua tutustua rekrymarkkinoinnin maailmaan ja markkinoinnin kohdentamiseen tutkielmassaan. Meiltä löytyy saman katon alta monta eri alaa, mutta alustava ajatus graduaiheesta liittyisi erityisesti ulkomainonnan kohdentamiseen logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan työntekijöille pääkaupunkiseudulla. Tule neuvottelemaan yhteistyömahdollisuuksista, olemme avoimia kuulemaan ideoitasi ja ajatuksiasi markkinoinnista!

Tarjoamme sinulle:

  • Vahvasti työelämään sitoutuvan tutkielmatoimeksiannon
  • Läpileikkauksen teollisuuden, logistiikan ja rakennuksen kohderyhmään
  • Pääset käyttämään asiantuntijuuttasi liittyen markkinoinnin kohdentamiseen pk-seudulla
  • Ohjaajiesi täyden tuen ja mahdollisuuden ajatustesi reflektointiin koko graduprojektin ajan
  • Mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä avotoimistossamme Etu-Töölössä
  • Mukavan palkkion

Toivomme sinulta:

  • Olet markkinoinnin pääaineopiskelija
  • Tunnet omat työskentelytapasi ja osaat aikatauluttaa työsi
  • Uteliasta ja avointa mieltä
  • Kiinnostusta rekrymarkkinointiin

Hakuprosessi:

Lähetä hakemuksesi pikapikaa Heinille osoitteeseen heini.feodorow@workpower.fi. Kerrothan hakemuksessasi pääaineesi keskiarvon, uratoiveesi ja päämielenkiinnon kohteesi alallasi. Palkkio on sidottu arvosanaan, joten arvostamme hakemukseen lisättyä arvosanatavoitetta. Lisääthän hakemukseesi myös alustavan aikataulun tutkielman valmistumiselle. Toivomme, että tutkielmasi olisi esitarkastuksessa 31.5.2020 mennessä.

Haku päättyy 31.12.2019, mutta käymme läpi hakemuksia koko haun ajan ja olemme valmiita aloittamaan yhteistyön heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää?

Voit soittaa Heinille numeroon +358440604002 arkisin klo 9.00-16.30 tai laita sähköpostia osoitteeseen heini.feodorow@workpower.fi.

 

Asiasanat: thesis worker, graduntekijä,  Master’s thesis, graduate program, tutkielmatoimeksianto, lopputyötoimeksianto, hr-markkinointi, markkinoinnin kohdentaminen, rekrymarkkinointi, opinnäytetyöpaikka, lopputyöpaikka, digitaalinen mainonta, somemainonta, master’s thesis position