(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiautomaation ja tuotehallinnan asiantuntija, Oikotie
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haluatko olla nostamassa Suomen johtavia digipalveluita kuten Oikotie.fi, Huuto.net, Hintaseuranta.fi ja Sähkövertailu.fi.  uudelle tasolle markkinointiautomaation avulla?

Haemme uuteen tehtävään Sanoma Digital Finlandiin

MARKKINOINTIAUTOMAATION JA TUOTEHALLINNAN ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työssäsi yhdistyy sekä tekninen osaaminen että kaupallinen ymmärrys. Tuet työssäsi kaikkia SDF:n tuotteiden parissa työskenteleviä liiketoiminnan kehittämisessä markkinointiautomaation avulla sekä Marketo-järjestelmän käytössä. Lisäksi olet mukana Huuto.net-palvelun tuotekehityksessä.

Tehtävässäsi:

 • Toimit SDF:n markkinointiautomaatiojärjestelmän pääkäyttäjänä,
 • suunnittelet markkinointiautomaation avulla toteutettavia monikanavaisia asiakaskohtaamisia ja
 • lisäksi olet mukana Huuto.net-palvelun tuotekehityksessä.

Sinulla on teknisen tai kaupallisen alan korkeakoulutason tutkinto ja kokemusta toimimisesta liiketoiminnan ja tekniikan rajapinnassa entuudestaan. Sinulla on mielellään osaamista seuraavista aihealueista:

 • markkinointiautomaatiojärjestelmät,
 • kuluttajien ja yritysten verkkopalvelut ja
 • tietojenkäsittely: useasta eri lähteestä koottavan tiedon yhdistäminen ja suodatus.

Työssäsi menestymiselle on eduksi, jos sinulla on lisäksi osaamista tai ymmärrystä seuraavista aihealueista:

 • analytiikkatyökalut (Google Analytics, SEO, SEM),
 • verkkokauppa,
 • CRM-järjestelmät,
 • sisällöntuotanto ja
 • HTML- ja CSS-osaamisella voit halutessasi muokata tehtävänkuvaa markkinointiautomaatioviestipohjien rakentamiseen ja muokkaukseen, mutta toimenkuva voi painottua myös enemmän kaupalliseen ja geneerisempään tekniseen osaamiseen

Hyppäät mukaan markkinointiautomaatiojärjestelmän käyttöönottoprojektiin ja pääset työskentelemään tiiviisti monen eri ihmisen kanssa, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat välttämättömyys tässä tehtävässä. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen, mutta sinulla on kykyä myös joustaa tilanteiden mukaan. Tässäkin työssä on myös rutiinitehtäviä mutta sinulle se on ok. Kirjoitat sujuvaa suomen kieltä, pystyt hyödyntämään sitä myös asiakasviestinnässä ja kommunikoit markkinointiautomaatiojärjestelmän toimittajan kanssa sujuvasti myös englanniksi.

Työn tekemisen tueksi saat lisäksi kattavan perehdytyksen, koulutusta ja joustavan työilmapiirin. Moderni ja viihtyisä työpisteesi sijaitsee Porkkalankadulla Ruoholahdessa.

Lue lisää tulevista huippukollegoistasi sekä Sanoma Digitalista työnantajana, http://ura.oikotie.fi/

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Mona Marttila p.050 3411 923, mona.marttila@sanoma.fi.