(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiautomaation asiantuntija (Helsinki)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Kiinnostaako sinua digitaalisuus ja datavetoinen liiketoiminta? Markkinointiautomaation asiantuntijatiimimme hakee nyt yhtä uutta työkavera vakituiseen työtehtävään Helsinkiin! 

Mitä tulisit tekemään?

Tiimimme toteuttaa  Elisan henkilöasiakasyksikölle älykkyysohjautuvaa markkinointia, eli datavetoista liiketoiminnan kehitystä, koneoppimista hyödyntäen. Jotta pystymme käsittelemään kokoisemme liiketoiminnan dataa, käytössämme on maailmanluokan työkalut, joita kehitämme systemaattisesti edelleen. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu markkinointistrategiaa toteuttavien ohjelmien toteutuksesta ja ylläpidosta vastaaminen. Suunnittelet reaaliaikaisia ja monikanavaisia asiakaskohtaamisia, sekä luot niiden ohjelmalogiikoita automaatiojärjestelmään. Osallistut aktiivisesti teknisten kyvykkyyksien kehittämiseen, jotka mahdollistavat oikea-aikaisen modulaarisen markkinointiviestinnän sekä toimintaa ohjaavan raportoinnin.

Ketä etsimme?

Voit olla joko valmis datavetoisen liiketoiminnan kehityksen osaaja, tuoreempi alan asiantuntija tai siksi haluava - joka tapauksessa tärkeää on, että olet innokas kehittymään ja oppimaan aina uutta, sillä sitä pääset tässä seurassa taatusti tekemään. Taustalla sinulta löytyy tehtävään soveltuvia kaupallisen tai tietoteknisen alan opintoja, ja lisäksi seuraavista ainakin muutamat ovat sinulle tuttuja:

  • tiedonhallinta ja tietokannat
  • kampanjahallintatyökalut
  • CRM-järjestelmät
  • useasta lähteestä koottavan tiedon yhdistäminen ja suodatus (mm. SQL) ja asiakkuuden hoitomallit

Lisäksi on vahvaksi eduksi, jos olet liiketoimintahenkinen, kehityshakuinen ja tietenkin sydämestäsi tiimipelaaja, sillä niin olemme mekin. Looginen ja analyyttinen ajattelukyky auttavat menestymään tehtävässä, kuten myös kyky kokonaiskuvan nopea hahmottaminen ja olennaisen kiteyttäminen. Perustiedot tai -osaaminen java-pohjaisesta ohjelmoinnista voi olla työssä hyödyksi. Työssäsi viestit päivittäin sekä suomeksi että englanniksi. 

Miksi kannattaa jättää se hakemus?

Tässä on työ ja työpaikka jossa jatkuva oppiminen ja tulevaisuuden tekeminen on jokapäiväistä. Loistavan työyhteisön ja henkilöstöetujen lisäksi maksamme asiallista korvausta (kokemuksestasi ja osaamistasi riippuen noin 3000-4500 eur/kk) tulospalkkioineen. Meillä tykätään muun muassa äärimmäisen joustavasta työkulttuurista sekä lukemattomista oppimisen mahdollisuuksista. Ensisijainen työpaikka on Helsinki, mutta elisalaiseen tapaan teemme töitä sieltä, mistä se parhaiten itselle onnistuu. 

Kiinnostuitko? Haethan mahdollisimman pian! Mikäli jokin asia mietityttää, voit kysyä lisää tulevalta esimieheltäsi Petri Selkäinaholta: 050 5182624 tai petri.selkainaho@elisa.fi. Tervetuloa joukkoomme!