(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassitentti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019
Haemme asiakkaallemme markkinoitiassistenttia työskentelemään projektissa, joka tähtää asiakkaan liiketoiminnan laajentamiseen. Tässä työssä pääset tutustumaan markkinatutkimuksen tehtäviin ja työskentelemään osana nuorekasta ja energistä tiimiä. Työ sopii erittäin hyvin esimerkiksi kesätyöksi markkinoinnin opiskelijalle tai alasta kiinnostuneelle energiselle tekijälle. Mikäli kiinnoistuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kartoittamaan Euroopan markkinoita vaikuttajamarkkinoinnin saralla. Otat yhteyttä eurooppalaisiin markkinointitoimistoihin ja näiden yhteydenottojen perusteella laadit raportin Euroopan markkinoiden tilanteesta. Omalla työpanoksellasi pääset siis tukemaan yrityksen kasvua uusille markkinoille ja oppimaan paljon markkinoinnin alasta niin Suomessa kuin Euroopassakin.

Tarjoamme


* Työn kasvavassa yrityksessä ja todella kiinnostavalla alalla
* Mukavan ja nuorekkaan työporukan
* Joustavat työajat ja -tunnit sekä työpaikan huippusijainnilla


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Tehtäväsi on kontaktoida eurooppalaisia markkinoit yrityksiä ja kartoittaa alan kilpailutilannetta Euroopassa. Tekemäsi kartoituksen perusteella muodostat raportin, joka auttaa yritystä laajenemana uusille markkinoille Euroopassa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä projektissa menestyy oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen henkilö, joka osaa raportoida työtään selkeästi. Olet ehkä markkinoinnin opiskelija tai vasta valmistunut henkilö, joka etsii ensimmäisiä oman alan töitään kesän ajaksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus, esim. kaupallinen ala (voit olla vielä opiskelija)
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
* Työkokemusta esim. markkinoinnista, markkinatutkimuksesta tai puhelintyöskentelystä


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työaika: 25-37,5h/viikko
* Kesto: noin 3 kuukautta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Boksin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Boksi on vaikuttajamarkkinointia automatisoiva alusta, joka auttaa yrityksiä löytämään heille sopivimmat vaikuttajat. Kesäkuussa 2018 perustettu Boksi on kasvanut alle vuodessa 14-henkiseksi tiimiksi ja toimii jo seitsemällä markkinalla Suomen lisäksi.