Markkinointiassistentti
Sparklike Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2021

Sparklike on vuonna 2000 perustettu suomalainen maailman johtava eristyslasien kaasupitoisuusmittauksen asiantuntijayritys. Kaasupitoisuus on merkittävä tekijä eristyslasien energiatehokkuuden parantamisessa ja siten oleellinen osa globaaleja energiansäästötalkoita. Olemme ainoana maailmassa kehittäneet mittalaiteratkaisut, joilla kaasupitoisuus voidaan mitata rikkomatta eristyslasia.

Ainutlaatuiset mittalaitteemme ovat käytössä ympäri maailman lasitehtaista aina testilaboratorioihin ja rakennusyrityksiin asti. Asiakkaamme suorittavat tuotteillamme innovatiivista laadunvalvontaa, pysyäkseen kilpailukykyisenä kiristyvässä markkinatilanteessa. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja huolletaan Helsingissä.
Sparklike panostaa vahvaan kasvuun kansainvälisillä markkinoilla. Haemme myynti- ja markkinointitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen markkinointiassistenttia.

Mitä odotamme sinulta ja mitkä ovat työtehtäviäsi?

Toivomme, että koulutuksesi on soveltuva kaupallisen tai teknisen alan puolelta. Odotamme sinulta sopivaa kokemusta, mielellään jo pidempää kokemusta markkinointiassistentin tai vastaavan tittelin töistä. Sinulta löytyy vankkaa kokemusta B2B-puolelta myös. Haluat kehittyä markkinoinnin alalla ja olet oma-aloitteinen. Odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen suullista, että kirjallista taitoa suomen kielen taidon lisäksi. Olet luonteeltasi positiivinen, että yhteistyökykyinen persoona, jolla riittää energiaa. Eduksi laskemme kokemuksen erilaisista digitaalisista markkinoinnin- ja myynnin työkaluista, kuten Hubspot, InDesign, Powerpoint tai Salesforce.

Työnkuvaasi kuuluvat mm. markkinointiviestinnän ja markkinointimateriaalien suunnittelua ja valmisteluja, kotisivujen ylläpitoa ja kehittämistä, esitysten laadinta sekä muut markkinointiin liittyvät käytännön työt kuten messuosallistumisten valmistelut ja yhteydenpito markkinoinnin yhteistyötahoihin. Myös myynnin tuki kuuluu tehtäviisi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja näköalapaikan vahvaan kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävässä teknologiayrityksessä. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä lisää. Työnkuvaasi kuuluvat mm. markkinointiviestinnän ja markkinointimateriaalien suunnittelua ja valmisteluja, kotisivujen ylläpitoa ja kehittämistä, esitysten laadinta sekä muut markkinointiin liittyvät käytännön työt kuten messuosallistumisten valmistelut ja yhteydenpito markkinoinnin yhteistyötahoihin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Kasvuyrityksemme tarjoaa mukavan rennon työporukan ja toimintaympäristön, jossa halutaan kehittää markkinointia tämän päivän työkaluilla. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat tällä hetkellä Kalasatamassa, mutta toimiston sijainti Pääkaupunkiseudulla tulee muuttumaan lähiaikoina.

Jos kiinnostuksesi heräsi, voit lähettää hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 17.10.2021 mennessä. Täytämme tehtävän mahdollisimman nopeasti, joten haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja Adeccon HR Konsultti Hanne Kainulainen, hanne.kainulainen@adecco.fi ja +358 406704744.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501561
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hanne Kainulainen (hanne.kainulainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki