(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Barona Luova Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Onko markkinointi ja erityisesti markkinointiviestintä lähellä sydäntäsi? Pysyykö sinulla langat käsissä kiireenkin keskellä? Etsimme asiakkaallemme itseohjautuvaa ja tarkkaa Markkinointiassistenttia kokopäiväiseen työhön.

Tässä työtehtävässä pääset tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä painottuen asiakasviestintään ja markkinointi- ja myyntimateriaalien tuottamiseen. Työtehtäviin kuuluu markkinointitekstien tuottaminen, viestinnän visuaalisesta ilmeestä vastaaminen yhdessä osaavien graafikoiden kanssa sekä kampanjoiden toteutuksissa mukana oleminen. Verkkokaupan kehittäminen, päivittäminen ja seuranta on myös olennainen osa työnkuvaasi. Osallistut tarvittaessa myös muihin markkinointiosaston tehtäviin ja tapahtumien organisointiin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, joka sisältää päivittäisiä rutiineja sekä suurempien kokonaisuuksien hallintaa. Pääset työskentelemään vakaassa ja menestyvässä yrityksessä sekä saat ympärillesi ammattimaisen ja osaavan tiimin. Pääset hyödyntämään työssä jo olemassa olevaa osaamistasi sekä kehittymään ja kehittämään asioita. Saat myös vastuuta sekä vapautta työtehtävien tekemiseen. Työtä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mitä odotamme?

Odotamme, että sinulla on kyky sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin ja tehdä työtä hyvässä vuorovaikutuksessa myynnin, tuotekehityksen sekä johdon kanssa. Tämän lisäksi sinulla on kertynyt kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä muutamalta vuodelta sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Työssä onnistuminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja tehtävässä on eduksi kokemus sähköisestä asiakasviestinnästä. Digitaalisten työkalujen hallinta on tärkeää sekä halu ja hahmotuskyky työkalujen kehittämiseksi on plussaa.

Henkilönä olet joustava, paineensietokykyinen ja pystyt reagoimaan nopeasti jatkuvaan muutokseen. Sinulla on kyky pitää langat käsissäsi ja osaat työskennellä tuottavasti ja keskittyä yksityiskohtiin hektisessäkin ympäristössä. Työskentelet itseohjautuvasti ja tarkasti, hahmotat kokonaisuuksia, osaat kuunnella ja teet mielelläsi itsenäistä työtä yhteistyössä muiden kanssa. Vastaan tulee varmasti tilanteita, jotka edellyttävät uusien asioiden selvittämistä ja eteenpäin viemistä itsenäisesti, joten eduksi on ennakkoluuloton ja ratkaisukeskeinen asenne. Sinulla on positiivinen ja ystävällinen suhtautuminen työhösi ja muihin ihmisiin sekä pitkäjänteisyyttä sietää myös keskeneräisyyttä.

Kiinnostuitko?

Laita meille hakemuksesi ja CV:si . Selvitetään yhdessä, voisitko olla sopiva kandidaatti tähän tehtävään. Hae tehtävään 29.10. mennessä, hakua edistetään jo haun ollessa käynnissä.

Jos jokin asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä voit kysyä Baronalla Kati Blinnikalta, puh. 050 370 8435, tavoitettavissa parhaiten ti 20.10. klo 9-11 välisenä aikana.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua.