(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsitkö töitä markkinoinnin parista? Oletko remontoimisesta, kalusteista ja sisustamisesta kiinnostunut? Katso tänne, täältä löytyy täydellinen työpaikka juuri sinulle!


Haemme nyt MARKKINOINTIASSISTENTTIA asiakkaallemme Karijokeen.

Markkinointiassistenttina pääset mukaan oppimaan kalustealasta sekä tekemään laajalla skaalalla erilaisia markkinoinnin työtehtäviä. Saat ideoida sisältöä ja olla mukana jatkuvassa kehittämisessä sekä kokeilemassa uusia juttuja. Työ alkaa sopimuksen mukaan kesä-heinäkuussa, määräaikaisuuden kesto on noin vuoden.


Työtehtävänäsi hoidat sosiaalisten median tilejä, kuten Facebook, Instagram sekä YouTuben hallinnointia, kanavien sisällöntuotantoa sekä kotisivun ylläpitoa mm. blogikirjoitusten muodossa. Työtehtäviisi kuuluu myös verkkokaupan tilausten käsittely sekä ko. tuotteiden myynti. Lopuksi sinun kuuluu avustaa kaikissa markkinoinnin tehtävissä.


Eduksi katsomme WordPress/Woocommerce tuntemusta, digitaalisen markkinoinnin työkokemusta, SEO osaamista sekä ruotsin kielen taidot.


Työssä tarvitaan ystävällistä ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, ja kokemusta sosiaalisen median yritystileistä. Toivomme myös, että sinulla on kuvanmuokkaustaitoja ja visuaalista silmää sekä vahvat kirjallisen viestinnän taidot. Tärkeää on myös se, että sinulla on itsenäistä työotetta sekä tekemisen meininkiä!

Tarjoamme sinulle monipuolisen unelmatyön, jossa sinulla on mahdollisuus päästä visualisoimaan ja toteuttamaan omia ideoita markkinoinnin parissa.


Onko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi. Mikäli sinulle herää lisää kysymyksiä aiheesta, voit olla yhteydessä HR konsulttiin Sofia Rönnqvist 0407015252, tai sähköpostitse sofia.ronnqvist@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä