(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme nyt Service Centeriimme Vantaan Tammistoon 

MARKKINOINTIASSISTENTTIA

osaksi kasvavaa markkinointitiimiämme. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 saakka, keskimääräinen viikkotyöaika on 37,5 h / vko.

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset markkinointiviestinnän tehtävät kuten verkkoviestinnän ja –mainonnan suunnittelu ja toteutus, sisältö- ja Some-markkinointi, taittotyö, kampanjoiden koordinointi, seuranta ja analysointi sekä muut avustavat tehtävät.

Toivomme, että 

  • pystyt itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työhön ja sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus
  • olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä, mielellään vähittäiskaupan alalla
  • hallitset Adobe-tuotantotyökalut, etenkin InDesign'in ja PhotoShop'in ja sinulla on hyvä visuaalinen näkemys
  • osaat myös modernit markkinointityökalut ja kykenet hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia itsenäisesti
  • tuotat sujuvaa ja luontevaa tekstiä hyvällä suomen kielellä ja pystyt siten tekemään sisältöä eri medioihin
  • sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja paineensietokyky, sekä omaat laajan kokemuksen eri medioista ja niiden viestintätavoista.

Lisäksi edellytämme, että asiakaslähtöisyys ohjaa ajatteluasi ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja verkkokauppaliiketoiminnasta on on plussaa. Pienessä tiimissämme pääset lisäksi tekemään kaikenlaisia markkinoinnin tehtäviä osaamisesi mukaan.

Tarjoamme työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa kaupan alan yrityksessä, sekä mielenkiintoista ja vaihtelevaa työtä mukavassa työyhteisössä!

Jätä hakemus viimeistään 27.5.