(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Viestintätoimisto Akvamariini

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2020

Haemme Akvamariinin osaavaan tiimiin vakituista markkinointiassistenttia avustaviin markkinointitehtäviin. Sinulla on jo vahva ote työelämään. Olet luonteeltasi paneutuva, sosiaalinen ja pitkäjänteinen. Toimit tiiviissä yhteistyössä mukavan tiimimme kanssa.

Oletko juuri sinä tarkka ja oivaltava markkinoinnin moniosaaja, jolla pysyy monta palloa ilmassa? Käytätkö mielelläsi järjestelmiä samalla kun ajattelet markkinoinnillisesti? Toimistossamme työskentelet pääosin sportin ja toimistomme oman markkinoinnin parissa, mutta työsi liittyy koko asiakaskuntaamme. Esimerkkejä mielenkiintoisesta työkentästäsi:

  • YouSport-median julkaisujärjestelmän käyttäminen, ilmoitusmyynnin laskutukset sekä viestintään liittyvien järjestelmien käyttäminen ja yläpito
  • Uutiskirjeiden markkinointihenkinen sisällöntuotanto
  • Sosiaalisen median päivitykset, sisältöjen koostaminen ja mainostaminen, verkkosivujen päivitykset
  • Asiakkuudenhallinnan tehtävät: tarkistukset, päivitykset, tietohaut, raportoinnit, avustaminen presentaatioiden ja tarjousten koostamisessa, ilmoitusmyynnin jatkoyhteydet yms.
  • Osallistuminen showroom-, ja media- ja vaikuttajatoimiemme valmisteluihin, jakeluiden organisoimiseen ja sekä tapahtumapäiviin
  • Yleisiä toimistotehtäviä, kuten tilauksia.

Etsimämme henkilö on sekä yhteistyökykyinen että itsenäiseen työskentelyyn kykenevä. Arvostamme hyvää suomen kielen oikeinkirjoitustaitoa ja myös visuaalista näkemystä. Riittävä englannin kielen taito on toimistossamme välttämättömyys esimerkiksi tarjousten rakentamisessa tai yhteydenpidossa ulkomaisten asiakkaiden kanssa. Etätyöskentelypäivät ovat sovittaessa mahdollisia.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen sähköpostitse mahdollisimman pian tai perjantaihin 31.1.2020 mennessä: rekrytointi@akvamariini.fi otsikolla ”Markkinointiassistentti”. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä. Toivomme uuden henkilön voivan aloittaa tehtävässään mahdollisimman pian.

 

Ystävällisin terveisin

Pia Jännes

toimitusjohtaja, VTM

www.akvamariini.fi

www.facebook.com/AkvamariiniPorterNovelli

twitter.com/Akvamariini

instagram.com/akvamariinipr