(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

Etsimme asiakkaallemme kansainväliseen yritykseen Lahden talousalueelle luotettavaa ja tarkkaa 

MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta markkinointiassistentin työstä sekä innokkuutta tehdä monipuolisia työtehtäviä. 

Katsomme eduksi, että sinulla on tuntemusta markkinoinnin työkaluista kuten Adobe Creative Cloudin käytöstä. Työssä menestymiseen tarvitset englannin- ja ruotsinkieltä.

Tartut mielelläsi työn tuomiin uusiin haasteisiin ja kykenet itsenäiseen työhön. Olet ahkera, vastuuntuntoinen ja nopealiikkeinen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään viihtyisässä kansainvälisessä yrityksessä markkinointitiimissä. Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, mutta jatkossa on mahdollisuus vakituiseen työhön.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen 
p. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.