(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Haemme Vahanen-yhtiöiden pieneen, mutta pippuriseen markkinointitiimiin assistenttia hoitamaan avustavia markkinointitehtäviä. Olisitko se sinä?

Selkeä pääpaino työtehtävissä on markkinointi- ja henkilöstötapahtumien järjestelyissä sekä niihin osallistumisessa. Tulemme panostamaan vuonna 2020 erityisesti tapahtumamarkkinointiin ja tarvitsemme määräaikaista ja kokopäiväistä apua valtaisan tapahtumamäärän hoitamiseen.

Tapahtumia on eri paikkakunnilla Suomessa – on siis tärkeää, että assistentillamme on mahdollisuus matkustaa ja olla toisinaan myös yön yli reissun päällä. Osa tapahtumista on myös iltaisin. 

Tehtäviin kuuluu mm. tapahtumien suunnittelu yhdessä tiimin kanssa sekä niiden käytännönjärjestelyt, kuten tilojen ja tarjoilujen varaaminen, tavaroiden roudaus tapahtumapaikalle, ständin pystytys ja purkaminen, siivous, edustaminen tapahtumissa, jälkimarkkinointiin liittyvät avustavat tehtävät jne. 

Haemme tiimiimme sosiaalista, reipasta ja iloista tehopakkausta, jolta löytyy erinomaiset organisointitaidot. Tehtävässä hoidetaan usean eri tapahtuman järjestelyitä samanaikaisesti – langat pitää siis pysyä käsissä kiireisessäkin tilanteessa. 

Edellytämme, että uudella työkaverillamme on tehtävään soveltuva markkinoinnin tutkinto, hyvä visuaalinen silmä, pitkäjänteisyyttä myös pienemmistä yksityiskohdista huolehtimiseen ja hyvä Office-ohjelmien perusosaaminen. HubSpotin, Adobe PhotoShopin ja Indesignin hallitsemisesta on hyötyä. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Tehtävä on määräaikainen (12 kk). Toivomme, että uusi työkaverimme voisi aloittaa jo tammikuun alussa. Työpiste sijaitsee Espoon Leppävaarassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään perjantaina 13.12.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Susanna Vanhanen. Tavoitat hänet parhaiten sähköpostitse: susanna.vanhanen(at)vahanen.com tai seuraavina soittoaikoina: ti 3.12. kello 16-17 tai ke 4.12. klo 8-9.

Linkki hakulomakkeelle: https://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=438&rspvt=5j78nj3tdqck844s0swo4koogc0co0w#login_form