(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haluatko sinä kehittyä edelleen monikanavaisen markkinoinnin ammattilaisena? Me tarjoamme sinulle tilaisuuden jatkaa uuden oppimisen polulla tiimissä, jossa toisen tuki on aina saatavilla. Yrityksessä, jossa työntekijöiden hyvinvointi ja arjen sujuvuus ovat korkeassa arvossa. Kiinnostaisiko sinua siis hypätä Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi kasvavan toimijan matkaan? Varmistamaan, että vapaat kodit löytävät uudet asukkaat mahdollisimman jouhevasti.

Markkinointiassistenttinamme olet tärkeä tuki asuntovuokraajiemme päivittäisessä työssä, kun löydämme asuntoliiketoiminnan yksikkömme omistaja-asiakkaiden kohteisiin sopivat asukkaat. Tehtäväsi on toteuttaa suunnitelman mukaisia markkinointitoimenpiteitä asuntovuokrauksen edistämiseksi. Digimarkkinoinnin ohella toteutat myös perinteistä printtimainontaa ja tarpeen vaatiessa vaikkapa radiomainonnan kampanjoita. Teet yhteistyötä mainos- ja mediatoimistomme kanssa ja olet aktiivinen toimija medioiden suuntaan.

Tulet myös vastaamaan Kodisto.fi-asuntoportaalimme sekä asukas.kodisto.fi-asukasportaalimme visuaalisesta ilmeestä, ylläpidosta ja tietojen ajantasaisuudesta vuokrausnäkökulmasta. Seuraat ja hyödynnät työssäsi myös sivustojen analytiikkaa. Samalla huolehdit, että vuokra-asuntoilmoituksemme löytyvät myös Oikotie- ja Vuokratie-verkkopalveluista.

Otat myös haltuun sosiaalisen median kanavamme tuoden niihin iloa ja elämää, samalla kun vastaat myös asiakkaiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Facebook- ja Instagram-tilimme ovat sinulle pelikenttä, jossa olet pelinrakentajamme roolissa. Liiketoimintaamme autat ja tuet myös osallistumalla ja auttamalla muussa sisällöntuotannossa ja viestinnässä.

Miltä tällainen laaja ja monipuolinen toimenkuva sinusta kuulostaa? Kerromme sinulle näistä vielä mielellämme tarkemmin, mikäli päätät tähän tilaisuuteen tarttua.

Miten me teemme työelämästäsi parempaa?

Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Ne eivät ole vain sanahelinää, vaan ne ovat siivittäneet meidät yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista.

  • Meillä saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi eri alojen kovia ammattilaisia. Kanssamme tulet työskentelemään yhteisössä, joka ei alita rimaa tai jätä asioita lojumaan. Oma tiimisi ja me kaikki työkavereinasi autamme ja tuemme sinua, jotta onnistut ja menestyt kanssamme.
  • Meillä oikeasti viihdytään töissä. Arjessasi näkyykin positiivisuus. Sitä ruokkivat mutkaton työyhteisö ja onnistumiset työssämme.
  • Me koemme uuden oppimisen tärkeänä. Seuraamme suoriutumistamme ja haluamme ymmärtää, kuinka voimme kehittää omaa työskentelyämme. Uskallamme luvata, että kanssamme koet ja opit varmasti uutta.
  • Työssäsi mahdollistat työkavereidesi onnistumisen. Arvostettuna osaajana pääset vaikuttamaan tärkeässä roolissa myös liiketoimintamme kasvuun ja kehittymiseen. Et joudu hakemaan pikavoittoja vaan saat tehdä työsi hyvin katse tulevassa. Näytön paikka vähintäänkin mielestämme.

Näillä taidoilla onnistut

Tässä työssä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa kokemusta markkinointityöstä. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari mutta digitaaliset kanavat ja yhteistyö kumppaneiden kanssa on sinulla jo hallussa.

Tämän lisäksi on mielestämme tärkeää, että

  • sinulla on kykyä omaksua nopeasti uutta ja haluat kehittää edelleen osaamistasi
  • työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen – vauhdikkaampinakin hetkinä sinulta onnistuu useiden asioiden yhtäaikainen edistäminen
  • yhtä lailla kuin uskallat rohkeasti kysyä, jos et tiedä, uskallat myös tuoda esiin oman näkemyksesi ja mielipiteesi
  • nautit sosiaalisista tilanteista ja taidat sujuvan, palvelualttiin ja vaikuttavan kommunikoinnin niin suomeksi kuin englanniksi
  • taidat niin luovan haasteiden ratkomisen kuin analyyttisen työskentelyn.

Mikäli sinua vielä kannustaa eteenpäin työsi tulokset ja onnistumiset arjen erilaisissa haasteissa, uskomme, että istut joukkoomme mainiosti.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi haluaisimmekin kuulla sinusta!

Olemme ylpeitä palveluorientoituneisuudestamme ja se näkyy koko Newsecin tasaisena kasvuna usean vuoden ajan. Meitä on jo yli 450 ja kasvumme jatkuu vahvana edelleen.

Kasvumatkallemme mukaan ja tähän markkinointiassistentin tehtävään voit hakea hakulomakkeen kautta 21.10.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, älä siis suotta odottele viimeiseen päivään.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Marika juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Marikan tavoitat parhaiten keskiviikkona 9.10.2019 klo 9-11 ja maanantaina 14.10.2019 klo 14-15 numerosta 040 747 8860. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen marika.koivu@newsec.fi.