(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Arkta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Kesätyö, Markkinointiassistentti, kokoaikainen, Arkta Oy, Ylöjärvi

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Arkta Rakennus Oy:lle markkinointiassistenttia määräaikaiseen kesätyösuhteeseen Ylöjärvelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Työt voit aloittaa nopeasti ja työtä on tarjolla alustavasti elokuun lopulle saakka.

Markkinointiassistenttina pääset valjastamaan osaamisesi digitaalisen markkinointiviestinnän kehityksessä ja päivityksessä eri kanavissa. Ideoit ja tuotat tekstiä markkinointimateriaaleihin sekä päivität Arktan verkkosivuja. Työtehtävät liittyvät olennaisesti Arktan brändikuvan luomiseen ja tuottamasi materiaali saa asiakkaat kiinnostumaan Arkta-kodeista. Työtehtävissä osallistut myös toisinaan asuntonäyttöihin kohteissa, jotka sijaitsevat pääosin Tampereen alueella.

Markkinointiassistentin paikka sopii erinomaisesti henkilölle, jolla on soveltuva koulutustausta, markkinoinnillista näkemystä ja rohkeutta ottaa vastuuta ja tarttua tuumasta toimeen. Pystyt hoitamaan useampaakin projektia kerrallaan ja langat pysyvät käsissäsi. Tarkoituksena on luoda uutta digimarkkinointia, sekä päivittää olemassa olevia materiaaleja sekä printissä että digissä.

Arkta-konserni rakentaa uusia koteja ja asuinalueita Tampereen ja Helsingin seudulla. Ostamme tontteja, suunnittelemme niille ihania koteja, jotka oma asuntomyynti myy kuluttajille. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Uuden tyylikkään kodin meiltä on saanut jo 14.000 perhettä. Olemme voimakkaassa kasvussa varsinkin Helsingin seudulla. Lisätietoja: https://www.arkta.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Markkinointiviestinnän tuottaminen eri kanavissa
 • Tekstin ja markkinointimateriaalin tuottaminen
 • Markkinointiviestinnän kehittäminen ja päivitys

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. amk tai yliopisto)
 • Oma- aloitteisuutta ja kehitysideoita
 • B-ajokortti ja auto

Tarjoamme sinulle

 • Tilaisuuden kehittyä markkinoinnin tulevaisuuden osaajaksi
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään ja ideoimaan markkinointiviestinnän koko kenttää
 • Mielenkiintoisia markkinointiprojekteja
 • Vastuuta ja mahdollisuuksia päästä toteuttamaan ideoita
 • Mukavan työyhteisön ympärillesi

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.05.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Santeri Virtanen, santeri.virtanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.