(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

HAEMME JUURI SINUA MARKKINOINTIASSISTENTIKSI

asiakasviestintään ja markkinointitehtäviin.

Tehtäväsi painottuvat myynnillisten sisältöjen tuottamiseen erityisesti digitaalisiin kanaviin kuten verkkosivuille ja uutiskirjeisiin. Ideoit ja tuotat sisältöjä sosiaaliseen mediaan määritellyt ostopersoonat huomioiden ja järjestelet ja koordinoit asiakastapahtumia. Tuotat myös muita markkinointimateriaaleja, kuten esitteitä ja flyereitä myynnin ja markkinoinnin tarpeisiin. Kyseessä on noin vuoden pituinen määräaikainen äitiysloman sijaisuus, alkaen helmikuussa 2019. Työsuhde voi jatkua mahdollisesti myös sijaisuuden jälkeen.

Odotamme

TOIVOMME SINULTA soveltuvaa koulutusta (esim. medianomi (AMK)) sekä tehtävää tukevaa, vähintään kahden vuoden työkokemusta markkinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta sekä erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja. Sinulla on kokemusta verkkosivujen julkaisujärjestelmistä ja taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista ja myynnillisten sisältöjen ideoinnista ja toteuttamisesta eri markkinointikanaviinkanaviin. Olet sujuva somettaja ja osaat optimoida verkkosivuja hakukoneystävällisiksi.

Tarjoamme

TARJOAMME SINULLE mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön sekä näköalapaikan innovatiiviselle energia-alalle. Turku Energia -konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon ja olemme Varsinais-Suomen johtava energiaratkaisuiden tuottaja. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa: edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.

Hakeminen

Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 14.1.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Mirja Arko p.050 557 3148 (8.1. klo 15-17 ja 11.1. klo 12-13.30)

 

Turku Energia on savuton työpaikka.