(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Etsitkö töitä markkinoinnin parista? Olisitko sinä etsimämme henkilö täydentämään mukavaa työporukkaamme?

Haemme nyt osa-aikaista MARKKINOINTIASSISTENTTIA asiakkaallemme Turkuun.

Markkinointiassistenttina ideoit, rakennat ja luot brändiä yhdessä osakkaiden kanssa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työ on aluksi määräaikainen ja osa-aikainen, 3 päivää tai n. 20 h / viikko.

Tehtävänäsi on hoitaa somenäkyvyyttä ja somekampanjoita. Lisäksi teet tuotekuvaamista, kuvankäsittelyä, käsittelet reklamaatioita ja palvelet asiakkaita puhelimitse. Sinulle kuuluu myös messuedustus, mutta ei myyntityö.

Eduksi katsomme kokemuksen sisällöntuotannosta, kuvankäsittelystä ja somemarkkinoinnista. Puhut suomea ja englantia, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Koulutukseltasi voit olla myynnin ja markkinoinnin ammattilainen tai alan opiskelija.

Työssä tarvitaan ystävällistä ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta, asiakaspalvelutaitoja, tietoteknistä osaamista ja someosaamista.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan oppia ja nähdä kasvavan maahantuontiyrityksen toimintaa hyvässä porukassa viihtyisissä toimitiloissa!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 19.10. Jätäthän CV:si hakemuksen liitteeksi. Työt alkavat viimeistään tammikuussa 2019.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi.