(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Helkama Rent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Oletko etsimämme markkinointiassistentti?

 

Työskentelet kahden ison ja tunnetun brändin parissa. Avis ja Budget ovat tunnettuja yksinä maailman johtavista autovuokraustoimijoista.

Markkinointiassistenttina toimit kahden hengen supertiimissä, johon kuuluu sinun lisäksesi markkinoinnista vastaava henkilö. Tämän lisäksi tukenasi on mahtava työyhteisö sekä kansainvälisen autonvuokraustoimija AvisBudget Groupin markkinoinnin ja digitaalisen kehityksen tuki.

Työssäsi keskityt markkinoinnin avustaviin tehtäviin, joita ovat muun muassa erilaisten tapahtumien koordinointi, kuvankäsittely ja printtimateriaalien tuottaminen sekä verkkosivujemme ylläpito markkinointivastaavan tuella. Olet taitava suomen kielen osaaja ja innokas ideoija, joka hallitsee myös sosiaalisen median lainalaisuudet.

Emme oleta, että olet sertifioitu mainostilien mestari, mutta odotamme sinulta nopeaa ja analyyttista kykyä oppia ja käsitellä digitaalisen markkinoinnin peruspilareita.

 

Tehtäviisi kuuluu myös erilaisten niin kutsuttujen micrositejen ylläpito ja erilaiset tekniset tukitehtävät, esimerkiksi nettisivuihin liittyen. Nettisivujen sisällönhallintajärjestelmän ei tarvitse olla sinulle entuudestaan tuttu, vaan saat siihen koulutuksen.

Toivomme sinulta hyvää ja reipasta asennetta asioiden kehittämiseen ja eteenpäinviemiseen, sekä myös kärsivällisyyttä ja innostusta luoda ja kehittää uutta. Tästä syystä toivomme, että sinulla on hyvä käsitys siitä, miten tekniset järjestelmät ja erilaiset alustat toimivat. Syvällisempi digitaaliseen markkinointiin, graafiseen tekemiseen ja tietojenkäsittelyyn liittyvä osaaminen katsotaan eduksesi.

Teet mielelläsi myös markkinoinnin avustavia tehtäviä, joita ovat muun muassa postitustyöt, tapahtumien koordinointi, erilaisten materiaalien hankinta, lähettäminen ja tilaaminen sekä yhteydenpito eri tahoihin.

Työssäsi pidät säännöllisesti yhteyttä ulkomaille ja siksi odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen sekä suullista ja kirjallista hallintaa.

 

Tunnistathan itsesi näistä:

 • Sinulla on reipas ote asioihin, intoa tarttua toimeen ja viedä hommat maaliin asti
 • Tartut aktiivisesti ja päämäärätietoisesti työhösi
 • Teet asioita tehokkaasti ja järjestelmällisesti
 • Olet ulospäinsuuntautunut ja omaat hyvät verkostoitumistaidot

 

Tarjoamme sinulle:

 • Upeat kansainväliset brändit, joiden kanssa toimia
 • Ammattitaitoisen organisaation tuen ja viihtyisän työympäristön
 • Hyvät työsuhde-edut ja vakituisen työpaikan
 • Mahdollisuuden kehittyä myös kansainvälisesti
 • Avaimet luovuuteen ja pääsyn mukaan hienoihin projekteihin
 • Eturivin näköalapaikan autonvuokrauksen digitalisoitumiseen

 

Edellytetty koulutus:

 • Liiketalouden tai tietojenkäsittelyn tradenomi tai muu vastaava

 

Kiinnostuithan tehtävästä?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostilla 16.9.2018 mennessä osoitteeseen maria.soini@avisbudget.fi. Toimi nopeasti, sillä olemme valmiit etenemään rekrytoinnissa heti oikean henkilön löydyttyä.