(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti
Suomen Rakettitukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Onnistuaksemme siinä, että suomalaisilla on turvalliset ja laadukkaat ilotulitteet tuottamassa iloa vuoden viimeisenä päivänä, työskentelemme ahkerasti läpi vuoden. Haluaisitko sinä tulla yhdeksi avainhenkilöksi tiimimme tuottamaan iloa suomalaisille?

Etsimme nyt Kempeleen pääkonttorillemme sinua energinen ja aurinkoinen

MARKKINOINTIASSISTENTTI

Oletko monipuolinen osaaja, joka hallitsee markkinoinnin, mutta on kiinnostunut myös operatiivisesta organisoinnista toimistotehtävissä?

Ovathan hyvät vuorovaikutustaidot vahvuutesi ja yhdessä tekeminen intohimosi?

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus (esim. myynnin/markkinoinnin/graafisen alan koulutus), työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, luovuutta, ideointikykyä sekä vahva kiinnostus markkinointiviestintään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että osaat käyttää Photoshopia ja InDesignia erittäin hyvin. Myös Microsoft Office -ohjelmien käytön on oltava hallussa. Lisäksi olet sinut sosiaalisen median käytön kanssa ja tiedät, millaisia elementtejä toimiva some-markkinointi vaatii.

Työn luonteen vuoksi on tärkeää, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet itsenäinen, tarkka sekä aikaansaava tekijä, joka pitää kiinni sovituista aikatauluista. Toivomme sinulta myös hyviä tiimityöskentelytaitoja, järjestelykykyä, valmiutta joustaa tarvittaessa sekä hyvää paineensietokykyä – työ on välillä varsin hektistä. 

Vastuullasi on, päivittäisten toimistotöiden lisäksi, markkinointimme suunnittelu ja toteutus yhteistyössä markkinointipäällikön ja mainostoimiston kanssa.

Markkinointimateriaalin graafinen toteutus sanomalehtiin, esitteisiin, nettisivuille ja muihin markkinointimateriaaleihin on työsi ydintä, mutta pienessä tiimissä saat vastuullesi myös paljon muita mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä.

Koulutuksesi ja kokemuksesi avulla otat vastuullesi digitaalisen markkinointimme suunnittelun ja toteutuksen. Sosiaalisen median (Facebook, Instagram, Snapchat) sisältösuunnittelu ja toteutus sekä some-toimintamme jatkuva kehittäminen kuuluvat työnkuvaasi. Jotta tietäisimme, miten olemme onnistuneet ja miten voimme edelleen parantaa toimintaamme, analysoit markkinointimme tehoa mm. Google Analyticsin avulla.

Edellä on jo kerrottu paljon tulevasta toimenkuvastasi, mutta saat hoidettavaksesi paljon muitakin mielenkiintoisia tehtäviä. Jotta onnistuisimme vuoden viimeisellä viikolla, tarvitsemme valtakunnallisesti paljon myyjiä, joiden rekrytoinnissa ja koordinoinnissa sinä olet avainroolissa. Tuotat myös materiaalin, jota myyjät tarvitsevat omassa työssään. Älä säikähdä, sillä verkostot myyjiin on luotu ja materiaalit ovat olemassa, vain päivitykset puuttuvat. Työssäsi olet myös asiakaspalvelija ja nimettyjen sidosryhmien yhteyshenkilö. Vahvan markkinoinnillisen roolin lisäksi odotamme sinulta myös kykyä tarttua kaikkiin ”naruihin”, joita annamme sinulle.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut ja erinomaisen työyhteisön. Työn monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa vieläkin paremmaksi ammattilaiseksi ja vastuuta saat lisää kykyjesi ja halujesi mukaan. Tehtävä on alkuvaiheessa äitiysloman sijaisuus, mutta näyttöjesi kautta sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen organisaatiossamme.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 5.3. sekä ma 12.3. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 19.3.2018 mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.