(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020
Olemme osa Spectrum Brands Holdings-yhtymään, joka on yksi maailman johtavista kuluttajatuotteiden valmistajista. Tarjoamme laajan valikoiman tunnettuja ja luotettavia tuotemerkkejä, kuten mm. Remington, Russell Hobbs ja George Foreman. Lisätietoja osoitteesta www.spectrumbrands.eu

Etsimme paikalliselle Spectrum Brands-yritykselle pitkäaikaista ja asiakaspalveluhenkistä markkinointiassistenttia. Eilakaislan rekrytointiprosessin kautta työllistyt suoraan asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla, Jumbon välittömässä läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti elokuun aikana.  

Markkinointiassistenttina

Osallistut markkinoinnin ja myynnin monipuolisiin tukitehtäviin. Tehtävä sisältää paljon rutiininomaisia tehtäviä, mutta päiviin mahtuu myös runsaasti yhteydenpitoa eri sidosryhmiin, organisointi- ja suunnittelutaitoja vaativia kokonaisuuksia, sekä nopeasti muuttuvia tilanteita Päiväsi koostuvat mm. seuraavista tehtävistä  
  • tuotetietojen ja -tekstien käsittely, ylläpito ja käännökset
  • yhteydenpito asiakkaisiin markkinointimateriaalien osalta
  • myynnin tuki materiaalituotannossa ja markkinoinnissa
  • osallistuminen tapahtumien ja messujen suunnitteluun sekä käytännön toteutukseen
  • sosiaalisen median ja kotisivujen päivitykset
Lisäksi tehtävään sisältyy pienen toimiston yleisiä tehtäviä, kuten postitus, skannaus ja yhteydenottoihin vastaaminen.
Tehtävä edellyttää matkustamista muutamana päivänä vuodessa, sekä lisäksi satunnaista ilta-ja viikonlopputyötä messuilla ja tapahtumissa (muutama viikonloppu vuodessa).

Tehtävässä loistaa

idearikas, tarkka ja monipuolisesta toimenkuvasta nauttiva henkilö. Toivomme sinulta sitoutuneisuutta tehtävään, iloista ja ulospäinsuuntautunutta työskentelyotetta, halua työskennellä pienessä ja dynaamisessa tiimissä, sekä kykyä kansainväliseen yhteistyöhön. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä Excelin ja Powerpointin hyvää hallintaa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kauneuden ja hyvinvoinnin alalla työskentelystä.

Asiakkaamme tarjoaa

kiinnostavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän innostavassa ja menestyvässä tiimissä, maailmanluokan brändien kanssa. 
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 12.6.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Etenemme haastatteluiden osalta nopeasti jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub puh. 043 8200 512, maanantaina 8.6 klo 13-14 sekä torstaina 11.6 klo 10-11.