(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti Paptic Oy:lle Otaniemen sykkeeseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Haemme nopealla aikataululla asiakasyrityksellemme Paptic Oy:lle henkilöä ottamaan koppia kasvavan yrityksen markkinointiassistentin tehtävästä. Tämän suomalaisyrityksen asiakaskunta koostuu 97% kansainvälisistä yrityksistä aina Kaukoidästä Amerikan mantereelle saakka, joten kansainväliset asiakkaat ovat läsnä päivittäisessä työssäsi. Jos etsit joustavaa osa-aikatyötä, olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen sekä kommunikoit mielelläsi asiakkaiden kanssa, hae tehtävään heti!
KUVAUS
Tässä roolissa olet keskeinen linkki asiakkaiden ja Paptic Oy:n välillä ja vastaat täysin uudentyyppisten pakkausmateriaalien näytepalvelun pyörittämisestä. Tyypillisen työpäiväsi aikana lähetät asiakkaille näytteitä ympäri maailmaa, vastaat näytevaraston ylläpidosta, viet asiakastietoja CRM-järjestelmään ja vastaat sen päivittämisestä, kommunikoit asiakkaiden ja kansainvälisten myyntiagenttien kanssa sekä oman mielenkiintosi mukaan saat vastuuta yrityksen someviestinnän eri kanavista. Tulet työskentelemään osana 16 hengen tiimiä, jossa yhteistyö pelaa sujuvasti ja tukea on aina saatavilla. Pienessä yrityksessä pääset näkemään ja kokemaan paljon, joten tässä tehtävässä menestyminen voi mahdollistaa uusia vastuualueita yrityksen sisällä. Työaika on joustava, eli toimistotyöaikojen puitteissa voit itse vaikuttaa siihen, kuinka 16 tuntia työviikon aikana käytät. Töitä on mahdollisesti tiedossa enemmänkin.

Tarjoamme


* Joustavan osa-aikaisen työn sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaan
* Mahdollisuuden olla mukana pienen yrityksen kasvutarinassa
* Monipuoliset työtehtävät uudentyyppisten pakkausmateriaalien parissa
* Mukavan ja tiiviin työyhteisön
* Kodikkaan toimiston Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakasnäytteiden lähettäminen ja näytevarastosta vastaaminen
* CRM-järjestelmän päivittäminen
* Kansainvälisten asiakkaiden ja myyntiagenttien lisätietokyselyihin vastaaminen
* Mahdollisuus ottaa koppia yrityksen someviestinnästä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai toimistotyöstä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvä Microsoft Office osaaminen, eduksi katsotaan kokemus jostain CRM järjestelmästä


Lisäksi eduksi katsotaan muu kielitaito sekä tuntemus DHL lähetysten hallintaohjelmasta

Etsimämme henkilö on


* Asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen
* Huolellinen ja järjestelmällinen
* Nopea oppimaan


Muuta tietoa


* Aloitus: 21.10.2019
* Kesto: 3 kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Tekniikantie 2, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Paptic Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Paptic on suomalainen yritys, jonka tuotteita ovat uudentyyppiset ympäristöystävälliset pakkausmateriaalit. Yritys toimii globaalisti kansainvälisten asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Kodikkaassa 16 henkilön toimistossa Otaniemessä on dynaaminen ilmapiiri, kovasti eteenpäin menevä meininki ja aina kylmää Coca Colaa jääkaapissa.