Markkinointiassistentti, osa-aikainen (15 h/vko)
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021
Hei sinä digimarkkinoinnin tuleva ammattilainen! Asiakasyrityksemme Kantar TNS Oy etsii nyt joukkoonsa reipasta ja älykkäästi uteliasta markkinointiassistenttia osa-aikaiseen työhön Espooseen. Työ sopii hyvin esimerkiksi markkinoinnin opiskelijalle, sillä työajat ovat sovittavissa joustavasti. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta toimia digi- ja somemarkkinoinnin parissa ja olet visuaalisesti lahjakas, niin lähetäthän hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Toimenkuvaasi kuuluu markkinointipäällikön ja muiden kollegoiden avustavat tehtävät, kuten markkinoinnin tehtävien edistäminen, markkinointimateriaalien tuottaminen ja muokkaaminen, sekä erilaiset käännöstehtävät (englanti-suomi). Lisäksi työtehtäviisi kuuluu Google- mainonnan ja LinkedInin hyödyntäminen markkinoinnissa. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti Hubspotia, PowerPointia ja Exceliä hyödyntäen, joten näiden tuntemus edesauttaa työssä menestymistä. Myös kuvankäsittelyohjelmien (erityisesti InDesign) hallitseminen, sekä luova visuaalinen ote ovat suuressa osassa markkinointiassistentin työtä. Eduksi katsotaan tutkimusosaaminen.

Tehtävä tarjoaa upean mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta kansainvälisessä markkinointitutkimuksia ja konsultointia tarjoavassa yrityksessä ja joustavien työaikojen ansioista se sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä BtoB-markkinoinnin ammattilaiseksi
* Näköalapaikan kansainväliseen ja jatkuvasti uudistuvaan yritykseen
* Monipuolisia työtehtäviä kyvykkyytesi ja innostuksesi mukaan
* Mukavan ja osaavan työyhteisön
* Joustavat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Markkinoinnin avustavat tehtävät
* Materiaalien tuottaminen ja muokkaaminen, sekä käännöstehtävät
* Markkinoinnin hallinnollisten tehtävien edistäminen Hubspot työkalun avulla (webinaarikutsut, uutiskirjeet ja niiden lähetys jne.)
* Raporttien tuottaminen PowerPointilla Exceliä hyväksikäyttäen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus tai meneillään olevat opinnot (markkinointi)
* Hyvä ymmärrys digi- ja somemarkkinoinnista
* Hyvät Power Point ja Excel- taidot
* Adobe InDesign, LinkedIn ja Hubspot tuntemus
* Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvä englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
* Ulospäinsuuntautunut ja yhteistyökykyinen
* Nopea omaksumaan uusia asioita


Eduksi katsomme:
* Visuaalisuuden
* Ymmärryksen tutkimusmenetelmistä ja markkinatutkimuksesta

Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työaika: minimissään 15 h/ vko
* Kesto: 31.8.2022 asti, tämän jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta.
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kantar TNS Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kantar TNS Oy on osa Kantaria, jonka palveluja käyttää yli puolet Fortunen Top 500 yrityksestä. Kantarin tutkimuksiin ja konsultointiin erikoistuneiden yritysten 28 000 työntekijää tarjoavat inspiroivaa näkemystä ja osaamista liiketoimintastrategioihin.
Keskitymme asiakkaamme liiketoiminnan kasvuun ja osaamisemme perustuu vankkaan kokemukseen ja johtaviin markkinatutkimusratkaisuihin. Olemme tekemisissä kuluttajien kanssa yli 90 maassa ja ymmärrämme yksittäisten ihmisten käyttäytymistä ja asenteita ympäri maailmaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529538
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo