(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti, kokoaikainen, OnePlus
OnePlus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Oletko vannoutunut OnePlus -fani ja markkinoinnin kasvava stara? Tahtoisitko päästä jakamaan maailmalle parasta teknologiaa yhdessä OnePlussan huikean tiimin kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme markkinointiassistentti!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OnePlussalle, innokasta markkinointiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä alkaa kokoaikaisena ja jatkuu syksystä eteenpäin osa-aikaisesti. Tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Markkinointiassistenttina pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan heidän tapahtumia yhdessä markkinoinnin kanssa. Osallistut festareille ja esport-tapahtumiin, kuten Weekendiin kesän aikana, varmistaen niiden onnistumisen. Tuet tuotelanseerauksia luomalla markkina- ja kilpailija-analyyseja. Sinulla on mahdollisuus päästä ylläpitämään myös heidän OnePlus foorumeita ja vastaamaan käyttäjien kysymyksiin Facebookissa. Tukenasi on mieletön tiimi, joka takaa kehittymisesi monipuolisissa tehtävissä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden nähdä vauhdikkaan alan kasvua ja kehitystä aitiopaikalta.

OnePlus creates beautifully designed products with premium build quality & brings the best technology to users around the world. No tradeoffs, we # NeverSettle. https://youtu.be/Sh41Uq3huAI

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat tapahtumien suunnittelusta, järjestämisestä sekä niihin liittyvistä hankinnoista
 • Luot markkina- ja kilpailija-analyyseja
 • Olet yhteydessä käyttäjiin eri foorumeissa

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta
 • Kiinnostusta teknologiaa kohtaan
 • Hyvää suomen ja englanninkielen taitoa
 • Innokkuutta ja ennakkoluulotonta asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kerryttää arvokasta työkokemusta vauhdikkaalla ja kasvavalla teknologia-alalla
 • Kehittyä monipuolisten tehtävien parissa
 • Hyvän perehdytyksen
 • Mielettömän työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa kaikilla on intohimo jakaa maailmalle parasta teknologiaa

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.5.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on kesäkuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.