(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti Kokkolan Satama Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Kokkolan Satama kuuluu Suomen suurimpiin yleissatamiin, jonka liikennemäärät ovat kasvaneet voimakkaasti pitkäjänteisen ja suunnitelmallisen kehitystyön sekä hyvien yhteistyökumppaneiden ansiosta. Sataman tärkeitä menestystekijöitä ovat muun muassa asiakaslähtöinen palvelu, kilpailukykyinen hinnoittelu sekä investoinnit moderniin käsittelytekniikkaan. Kokkolan Satama on kaivannaisteollisuuden ykkössatama Suomessa. Palvelemme Kokkolan seudun teollisuutta, paikallista kauppaa ja Venäjän transitoliikennettä. Kokkolan Satama työllistää suoraan 30 henkilöä. Yhteensä satamassa työskentelee yli 200 henkilöä sidosryhmät mukaan lukien. Lisätietoja www.portofkokkola.fi

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolan Satama Oy:lle Kokkolaan

VENÄJÄN KIELEN TAITOISTA MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Tehtäviisi kuuluvat Sataman markkinointiin liittyvät tehtävät kuten, messutapahtumien ja muiden tilaisuuksien järjestäminen, markkinointimateriaalin kehittäminen sekä mm. CRM- tehtävät

Odotamme sujuvaa venäjän, englannin ja suomen kielen taitoa sekä soveltuvaa kaupallista koulutusta ja kokemusta markkinoinnin tehtävistä.

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä organisointitaitoja. Persoonana olet joustava ja haluat kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme:  

- monipuolisen tehtävän kansainvälisessä työympäristössä
- aluksi kuuden kuukauden määräaikaisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työn 20-37,5h/vko
- hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai henkilöstökonsultti Maria Nylund 044 272 6531tai henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela 040 685 5200. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!