(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti - HL Tech Oy (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

HL Tech Oy kotimainen perheyritys, joka on keskittynyt jo 35 vuoden ajan yksinomaan teknisiin eristeisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin. HL Tech tunnetaan Suomessa solukumieristeiden uranuurtajana, jolla on vankka ja pitkäaikainen kokemus asiakkaidensa eristysongelmien ratkaisemisesta. Liiketoimintamme selkärankana on vuosien kokemus ja asiantuntemus eristealasta. Olemme keskittyneet nimenomaisesti teknisiin eristeisiin ja niihin liittyviin tarvikkeisiin. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt MARKKINOINTIASSISTENTTIA vastaamaan yrityksemme markkinoinnin toimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Työ sisältää myös muita markkinointiin liittyviä töitä ja yleisiä toimistotöitä.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen työntekijän on tarkoitus siirtyä HL Techille vakituiseksi työntekijäksi. Työt alkavat toukokuun 2019 alussa.

Toivomme sinulta innostusta, näkemystä ja luovaa otetta asiakaslähtöisen sisällön tuottamiseen. Etsimme enemmän yksityiskohtiin huomiota kiinnittävää työntekijää kuin suurien kokonaisuuksien hallitsijaa. Lisäksi toivomme, että viihdyt teknisellä ja miesvaltaisella alalla. Työ on monipuolisista ja vaihtelevaa, joten on tärkeää, että olet itseohjautuva ja osaat priorisoida sekä hallita omaa kalenteriasi.

Edellytämme:
• Tehtävään sopivaa koulutusta esim. merkonomi tai tradenomi (voit olla myös vastavalmistunut)
• Hyvää tietoteknistä osaamista (Photoshop sekä Excel ja Word)
• Kykyä työskennellä sekä suomen että englannin kielellä
• Osaamista some- ja digimarkkinointiin (hakukoneoptimointi ja Google Analytics ja Ads)
• Kokemusta markkinointi- ja myyntimateriaalin tuottamisesta

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan sekä pitkäaikaisen työn kasvavassa ja vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 8-16.