Markkinointiassistentti - Helsinki
Lapetek Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021
Oy Lapetek Group Ab on perheomisteinen ja taloudellisesti vakaa suomalainen konserni. Tytäryhtiömme Lapetek ja Limente myyvät ja valmistuttavat tuotteita, jotka parantavat kotien elämänlaatua huoneilman, valaistuksen ja keittiön toiminnallisuuksien avulla. Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla ja huomioimme tuotevalikoimassamme sisustusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmalta.Lapetek on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta eurooppalaisilta valmistajilta. Yhtiö on perustettu vuonna 1982.Limente on valaistukseen keskittynyt yritys, jonka tuotekehitys, suunnittelu ja muotoilu tehdään In-house Suomessa. Limente Helsingin taustalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus valaistuksesta Lapetek-tuotemerkillä. Limenten noustua uudeksi tuotemerkiksi, vastaa se entistäkin loistokkaammin älykkäästä ja modernista sisätilojen valaistuksesta ja sen ohjauksesta. Limenten kulmakiviä ovat viimeistelty muotoilu, vaivaton käyttömukavuus, ekologisuus sekä uudenaikainen teknologia.Oy Lapetek Group Ab konsernin liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa ja luottoluokitus AAA. Konsernilla ja sen tytäryhtiöillä on ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristösertifikaatit.

Etsimme Oy Lapetek Group Ab:lle tarkkaa, huolellista ja toimeen tarttuvaa markkinointiassistenttia tehokkaaseen ja pieneen markkinointitiimiin keskimäärin vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö työllistyy suoraan Lapetek Groupin palvelukseen ja työsuhde on kokoaikainen. Tehtävässä on myös suuri mahdollisuus jatkoon vuoden määräaikaisuuden jälkeen. Työt on mahdollista aloittaa jo marraskuussa 2021 tai tammikuun alussa 2022. Heräsikö kiinnostuksesi?
TYÖTEHTÄVÄSI
Markkinointiassistenttina toimit vaihtelevissa markkinoinnin käytännön tehtävissä. Työnkuvasi sisältää mm. verkkosivuilla käytettävien tuote- ja miljöökuvien käsittelyä ja muokkausta, tuotetekstien ja -videoklippien luomista ja infosivujen päivittämistä sekä esitteiden ja koulutusmateriaalien suunnittelua ja toteutusta. Ymmärrät verkkosivujen toimintaa ja sinulla on taitoa tuottaa laadukasta sisältöä verkkokauppaan. Työnkuvaa on myös mahdollisuus muokata ja kehittää osaamisesi mukaisesti.
ODOTAMME SINULTA
Muutaman vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa. Olet työtavoiltasi itsenäinen ja huolellinen, ja sinulle on tärkeää tehdä laadullisesti hyvää jälkeä. Sinulla on graafista ja myynnillistä näkemystä ja ymmärrät millaiset kuvat, tekstit ja videoklipit toimivat verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa parhaiten Lapetekin/Limenten asiakaskunnalle. Osaat toimia itsenäisesti ja tuottaa houkuttelevaa ja mielenkiintoista verkkosisältöä sekä nostaa esille olennaiset asiat. Pääset työssäsi vaikuttamaan suoraan sujuvaan ja miellyttävään ostokokemukseen.
Toivomme sinulta kokemusta Adobe työkaluista (Photoshop, Illustrator ja InDesign) - sekä HTML Editorin ja Microsoft PowerPointin käytöstä. Päivittäisessä työssäsi käytät sujuvasti suomen ja englannin kieltä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi. Valo- ja videokuvaustaidot, PrestaShop- alustan käyttökokemuksen sekä raakakuvien käsittelytaidot näemme myös suurena plussana. Olet motivoitunut ja aidosti innostunut toimimaan monipuolisessa roolissa, ja sinulla on rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin.
LAPETEK GROUP TARJOAA SINULLE
  • Monipuoliset työtehtävät laadukkaiden tuotteiden parissa
  • Mahdollisuuden kehittyä verkkoliiketoimintojen ammattilaisena
  • Kokoaikaisen työn joustavilla työajoilla
  • Asiantuntevat ja mukavat kollegat
  • Viihtyisät toimitilat loistavalla sijainnilla Helsingin Etu-Töölössä

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Heidi Hudson p.050 441 5549 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Kiinnostuitko tehtävästä, olisitko sinä asiakkaamme uusi markkinointiassistentti? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi CV:n, palkkatoiveen ja oman työportfoliosi kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2021 mennessä osoitteessa www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat 
Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot