(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti - Helsinki
Lapetek Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Oy Lapetek Group Ab on perheomisteinen ja taloudellisesti vakaa suomalainen konserni. Tytäryhtiömme Lapetek ja Limente myyvät ja valmistuttavat tuotteita, jotka parantavat kotien elämänlaatua huoneilman, valaistuksen ja keittiön toiminnallisuuksien avulla. Pysyttelemme jatkuvasti ajan hermolla ja huomioimme tuotevalikoimassamme sisustusalan ideat ja trendit kaikkialta maailmasta. Lapetek on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1982. Limente on erillinen valaistukseen keskittynyt yritys, jonka tuotekehitys, suunnittelu ja muotoilu tehdään In-house Suomessa. Limente Helsingin taustalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus valaistuksesta Lapetek-tuotemerkillä. Limenten noustua uudeksi tuotemerkiksi, vastaa se entistäkin loistokkaammin älykkäästä ja modernista sisätilojen valaistuksesta ja sen ohjauksesta. Limenten kulmakiviä ovat viimeistelty muotoilu, vaivaton käyttömukavuus, ekologisuus sekä uudenaikainen teknologia. Oy Lapetek Group Ab konsernin liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa ja luottoluokitus AAA. Konsernilla ja sen tytäryhtiöillä on ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 ympäristösertifikaatit.
Haemme yhteistyössä asiakkaamme Lapetek Group Oy:n kanssa markkinointiassistenttia osaksi heidän pientä ja tiivistä markkinointitiimiä, toimipiste sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä. Työsuhde on aluksi vuoden määräaikainen äitiyslomasijaisuus, joka voi myöhemmin mahdollisesti vakinaistua. Työt voi aloittaa joulukuussa 2019 tai viimeistään tammikuun alusta 2020. 
Markkinointiassistentin tehtäviin kuuluu avustaa erilaisissa markkinoinnin ja tuotekehityksen tehtävissä, kuten tuote- ja miljöökuvien sekä tuotetekstien päivittämisessä, havainnekuvien ja asennusohjeiden laatimisessa, sekä esitteiden ja flyereiden suunnittelussa ja toteutuksessa. 

Odotamme sinulta 

  • muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • avointa ja positiivista otetta työntekemiseen sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja rutiinien sietokykyä
  • rohkeutta ja reippautta ottaa vastaan uusia annettuja työtehtäviä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi
Olet käyttänyt aiemmin työssäsi seuraavia ohjelmia Adobe Illustrator, Adobe Photoshop ja Adobe InDesign. Eduksi katsomme kokemuksen videoiden editoinnista sekä erilaisten tuotekuvien valokuvaamisesta. Lisäksi jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta SketchUp-mallinnusohjelmasta, on se plussana tehtävän hoitamisessa. 
Lapetek Gorup Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä erilaisten kiinnostavien tehtävien parissa, toteuttaa varauksetta laaja-alaisia ja vaihtelevia ja luovia työtehtäviä muun muassa esitteiden, hinnastojen ja kuvamateriaalien parissa, sekä työskentelyn pienessä ja mukavassa markkinointitiimissä, jossa positiivisuus ja yhteinen tekeminen ovat kaiken a ja o.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa perjantaina 15.11. klo 14-15 ja keskiviikkona 20.11. klo 10-11 Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola puh. 030 6090 513. Kiinnostuitko tehtävästä, olisitko sinä asiakkaamme uusi markkinointiassistentti? Jos vastasit kyllä, niin jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera heti, kuitenkin viimeistään 25.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.