(Poistunut julkaisusta)

MARKKINOINTIASSISTENTTI, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Suomen ensimmäinen amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju Arnolds aloitti toimintansa vuonna 1991. Nykyään Arnoldseja on kolmisenkymmentä ja ketju on tutkitusti vuodesta toiseen maamme suosituin! Kahvilamme sijaitsevat kauppakeskusten vilinässä keskeisillä paikoilla ja jokaista Arnoldsia luotsaa itsenäinen yrittäjä. Arnolds on saanut arvostusta pitkäjänteisestä työstään ja palkittu upealla Vuoden Franchisingketju -palkinnolla vuosina 1999 ja 2011.
 
Haemme Arnoldsin Helsingin toimistolle äitiyslomasijaisuuden ajaksi kokopäiväiseen työsuhteeseen
 
MARKKINOINTIASSISTENTTIA
 
vastaamaan markkinoinnin tehtävistä.
 
Työ sijoittuu Helsingin keskustaan ja mahtavaan työporukkaan, joka vastaa koko Suomen Arnoldsien markkinointitoimien toteuttamisesta ja siihen liittyvistä tehtävistä. Näitä tehtäviin sisältyy esimerkiksi:
 
- markkinointimateriaalien suunnittelu, tilaaminen sekä toimittaminen  
- tapahtumien ja niihin liittyvien viestinnän toimenpiteiden tarkastaminen ja toteuttaminen
- yrittäjien erilaisien pyyntöihin reagointi
- yhteistyökumppanien kanssa kommunikointi
- kuvausten järjestämistä ja niissä mukana olemista
- sosiaalisen median sisällön tuottamista
- tilausten käsittelyä ja niiden hallinnointia
 
Edellytämme henkilöltä
 
- kokemusta vastaavista tehtävistä
- verbaalista lahjakkuutta kirjoittamisessa
- visuaalista silmää
- hyvää organisointikykyä ja priorisointia 
- muuntautumiskykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin
 
Päivittäinen tekeminen pitää sisällään paljon erilaisia vaihtelevia tehtäviä, joten pieni kiire ei luo sinussa paniikkia vaan ennemminkin tuo esiin paineensietokykyä omaavan loistavan persoonan kenen hymy ei hyydy. Työ on itsenäistä, ja päivien sisällöt vaihtelevat, jolloin oma-aloitteinen jo markkinoinnin työtehtävissä työskennellyt hyvän asenteen omaava tekijä pärjää tehtävässä mainiosti.
 
Haluatko sinä mukaan tähän mahtavaan tiimiin? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellään vielä heinäkuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Olli Tossavainen, olli.tossavainen@manpowergroup.fi.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.