(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti - Hämeenlinna
Suomen Ovimarket Oy/ Ylijäämävarasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
Suomen Ovimarket Oy / Ylijäämävarasto toimii Hämeenlinnan Kantolassa. Yritys on Suomen suurin ikkunoiden, ovien sekä kiintokalusteiden varasto, verkkokauppa ja myymälä. Tuotemyynnin lisäksi yritys tarjoaa maksutonta keittiö-, Ikkuna- ja ovimittauspalvelua sekä keittiönsuunnittelua ja sahauspalvelua. Yrityksen kautta järjestettävissä edullisesti myös kuljetus- ja rahti sekä kasauspalvelu. Oletko suuntautunut opinnoissasi markkinointiin ja etsit osa-aikaista työtä opintojen ohessa tehtäväksi? Tai onko sinulla jo kertynyt työkokemusta markkinoinnin tehtävistä ja elämäntilanteesi sallii osa-aikatyön? 

Etsimme Suomen Ovimarket Oy:lle markkinointiassistenttia osa-aikaiseen työhön Hämeenlinnaan. Työtunteja viikossa noin 7,5-22,5. Työ alkaa syyskuussa ja kestää alustavasti heinäkuulle 2020 asti. 

Tehtäviisi kuuluvat 

Markkinointiassistenttina tehtäviisi kuuluvat mainosten, esitteiden ja hinnastojen tekeminen. Päivität yrityksen verkkosivustoja sekä vastaat sosiaalisen median kanavien (facebook, instagram) hallinnoinnista ja päivittämisestä. 

Toivomme sinulta

  • Graafisen suunnittelun ohjelmistojen hallintaa. Käytössäsi on Adobe Creative Cloud- työkalupaketti. Esitteet, hinnastot ja mainokset tehdään Photoshop, InDesign ja Illustrator työkaluilla.
  • Riittäviä valokuvaus- ja kuvankäsittelytaitoja.
  • Officen työkalujen monipuolista osaamista.
  • Somekanavien hallinta B2b-tasolla Facebook ja Instagram.
  • Riittävää teknistä osaamista (perustoimistolaitteet).
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa.
Katsomme eduksi:
  • Verkkokaupan osaamista (Wordpress).
  • Aiempi kokemus markkinoinnin tehtävistä.
Kiinnostuitko? Tämä työtehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kerryttää markkinoinnin osaamistasi itsenäisessä ja mielenkiintoisessa markkinointiassistentin tehtävässä.  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi