(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti, Essity
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Etsimme nyt asiakkaallemme Essitylle markkinointi- ja asiakaspalveluassistenttia Espooseen. Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisten markkinointitehtävien parissa suuressa kansainvälisessä yrityksessä? Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja omaa liiketaloudellisen koulutuksen sekä innostuneen ja aikaansaavan työotteen. Mikäli kiinnostuit, lue lisää ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
TYÖNKUVA
Tässä työssä tehtäväkenttäsi jakautuu puoliksi markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa erilaisten tuotteiden markkinointi, messutyöskentely, tilausten vastaanotto ja kirjaaminen SAPiin sekä puhelinvaihteen hoitaminen ja sähköposteihin vastaaminen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä.

Tehtäväkenttääsi kuuluu:


* Monipuoliset markkinoinnin tehtävät
* Messutyöskentely
* Asiakaspalvelu
* Puhelin- ja sähköpostivaihteen hoitaminen
* Tilausten vastaanotto ja kirjaaminen SAPiin


Tehtävä sopii sinulle, jolla on oma-aloitteinen työskentelyote ja halu kehittää osaamista markkinoinnin parissa.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on liiketaloudellinen koulutustausta ja toimeen tarttuva sekä asiakaspalveluhenkinen työskentelyote. Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on vahvat vuorovaikutustaidot, hyvä organisointikyky ja ennen kaikkea halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä it-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Liiketaloudellinen koulutustausta
* Asiakaspalveluhenkisyyttä
* Oma-aloitteinen ja aikaansaava työote
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva englannin ja suomen kielen taito


Eduksi katsotaan SAP-osaaminen, kokemus email-platformien käytöstä sekä ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika
* Kesto: vuoden 2021 loppuun saakka
* Paikka: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Essityn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Essitystä täältä.