(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti Barona Logistiikkaan
Barona Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Etsitkö monipuolista ja käytännönläheistä markkinointipestiä, jossa näet nopeasti oman työsi tuloksen ja sinulla on vapaus kokeilla uutta? Tule osaksi mahtavaa porukkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen ja tartutaan isoihinkin haasteisiin.

Etsimme meille, Barona Logistiikkaan, markkinointiassistenttia tukemaan voimakkaasti kasvavaa hakijamarkkinoinnin tarvettamme tulevaisuudessa.

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka työllistää vuosittain yli 3000 työntekijää logistiikan alan eri tehtäviin. Samalla kun tulet osaksi Barona Logistiikan ylpeitä rivejä, tulet osaksi Baronan yhteisöä: olemme Suomen johtava henkilöstöpalveluyritys ja rohkea työelämän asiantuntija. Voit siis olla varma, että tulet saamaan uusia ideoita, ajatuksia ja apua rekrytoinnin ja HR-alan huippuammattilaisilta.

Työssä päätavoitteesi on toteuttaa erottuvaa ja kohderyhmälle sopivaa Barona Logistiikan B2C-markkinointia, eli käytännössä työnhakijoille kohdistettua monipuolista markkinointia.

Älä toki huoli - et tee sitä yksin. Olet osa Barona Logistiikan kaksihenkistä markkinointitiimiä ja voit lisäksi sparrata sisältöjä esimerkiksi myyjien, rekrytoijien ja sisälogistiikan asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tulitukenasi on myös Baronan kaikki markkinoinnin asiantuntijat, joiden kanssa lyötte viisaat päänne yhteen vähintään kerran viikossa.

Sisältösuunnitelmia ja somemainontaa

Kun olet työviikon alussa, maanantaiaamuna hörpännyt aamukahvistasi huikan ja kuullut pari huonoa vitsiä kollegalta, voit kääriä hihasi. Työtehtäviäsi markkinointiassistenttina ovat:

  • Barona Logistiikan B2C-markkinoinnin & sisältösuunnitelmien toteutus
  • Työnhakijamäärien ja -laadun seuranta ja kehitys yhdessä markkinointi- ja rekrytointipäälliköiden kanssa
  • Konkreettiset rekrytointimarkkinoinnin toimenpiteet: voit esimerkiksi ideoida blogitekstin, FB-liven, kampanjasivuston tai videoita, joissa kerrotaan avoimista työtehtävistä. Voisit olla kirjoittanut tämän työpaikkailmoituksen!
  • Somemainonnan teko ja mainosten kohdennukset
  • Muokkaat kuvia, videoita ja bannereita Photoshopilla tai muilla kuvankäsittelyohjelmilla

Markkinointiassistenttina sinulla tulisi olla intohimoa markkinointityötä kohtaan, jonkin verran näkemystä somemainonnasta, hyvää kuvankäsittelytaitoa ja analyyttista silmää sekä tietenkin mielikuvitusta ja rohkeutta toteuttaa uusia ideoita. Työ on myös sen verran itsenäistä, että sinulla kannattaa olla taitoa tarttua töihin omatoimisesti ja tehdä aloitteita aktiivisesti. Baronalla kunkin omat henkilökohtaiset vahvuudet myös hyödynnetään; jos olet vaikkapa aivan haka valokuvaamaan ja nautit siitä, niin voit olla varma, että kollegasi nappaa sinut kuvaajaksi tapahtumaan, jos toiseenkin.

Työyhteisö on lämmin, vauhdikas ja värikäs: Barona Logistiikalla on sekä rääväsuita että hiljaisempia heppuja. Tiimi toimii kitkatta ja suunnittelee paljon asioita yhdessä. Jos et vielä tunne laisinkaan logistiikka-alaa, älä huoli. Saat ajan mittaan arvokasta tuntemusta siitä, sillä tiimisi koostuu sisälogistiikan ammattilaisista.

Teet työtäsi pääosin Tikkurilan Dixistä käsin ja kun kalenteriisi passaa, voit tehdä töitä myös Helsingin keskustassa, Töölönlahdenkadulla. Itsestään selvänä etuna tulee myös mahdollisuus etätöihin. Baronalla vallitsee "vapauden ja vastuun kulttuuri" eli perääsi ei vahdita; tärkeintä on, että työt tulee tehtyä. Yksi tulee töihin aamukuudelta, toinen kymppiä hipoen.

Tarjoamme sinulle äärimmäisen kannustavan porukan, jossa voit haastaa itsesi ja oppia uutta. Saat selkeän oman markkinointiroolisi ja sen lisäksi vaikutat Suomen johtavan henkilöstöpalvelualan yrityksen markkinointiin.

Mikäli työtehtävä vaikuttaa kiinnostavalta ja työyhteisö motivoivalta, jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille hakulinkin kautta. Työssä on mahdollisuus aloittaa joustavasti loppuvuoden aikana tai viimeistään tammikuun alussa.