(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiassistentti B2B-markkinointiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
Haemme nyt markkinointiassistenttia monipuolisiin B2B-markkinoinnin tehtäviin. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus tai olet opintojesi loppusuoralla. Aikaisempi kokemus markkinoinnin tehtävistä katsotaan eduksi mutta yhtä tärkeää on into ja motivaatio kehittyä tulevaisuuden ammattilaiseksi! Ekahau tarjoaa mahdollisuuden päästä mukaan alati kasvavan ja innovatiivisen IT-sektorin markkinointiin. Tehtävänkuvaa muokataan myös valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan, ja työajat ovat joustavat. Hae jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tehtäviisi kuuluu muun muassa partneriportaalimme hallinnointi, tilaisuuksien koordinointi, myynnin tukeminen erilaisilla markkinointikampanjoilla, verkkosivujen päivitystä sekä muita markkinoinnin avustavia tehtäviä. Tässä positiossa pääsee kehittymään B2B- ja kanavamarkkinoinnin ammattilaiseksi osana kansainvälistä tiimiä.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, joista saa laajan kuvan B2B-markkinoinnista IT-alalla.
* Tilaisuuden kartuttaa kokemusta erilaisista tapahtumista markkinoinnin näkökulmasta.
* Kansainvälisen työympäristön ja tiimin, sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä ja saada lisävastuita.
* Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Päävastuu kanavamarkkinointiin liittyvän partneriportaalin hallinnoinnista. Tähän kuuluu muun muassa yhteistyökampanjoiden hallinnointia sekä avustamista mahdollisissa ongelmissa.
* Tehtäviin kuuluu myös erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäminen, sekä
markkinointikampanjoihin ja -materiaalien tuottamiseen liittyvät tehtävät.
* Tämän lisäksi tehtävänkuva sisältää monipuolisia B2B-markkinoinnin tehtäviä, valitun henkilön osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Näihin voi kuulua mm. kuvankäsittely, nettisivujen viimeistely, markkinointi sosiaalisen median kanavissa, sähköpostien laatiminen sekä aikataulutus.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutustausta (mielellään markkinoinnista)
* Sujuva suullinen ja kirjallinen englannin kielitaito, sekä hyvä suomen kielitaito
* Hyvät tietotekniset taidot (mm. Office-sovellukset)
* Suureksi eduksi katsotaan osaaminen HubSpotista, Photoshopista ja Illustratorista


Tehtävässä on etua myös ranskan ja saksan kielitaidosta.

Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen
* Järjestelmällinen ja luotettava
* Motivoitunut kehittymään markkinoinnin moniosaajaksi


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Osa-aikainen, n. 2-3 päivää viikossa (minimitunnit 75h/kk)
* Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki, Kamppi
* Yhteystiedot: Kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakemukset läpi saapumisjärjestyksess. Jos olemme jo edenneet hakijoidemme kanssa haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Ekahau maailman johtava langattoman verkon suunnittelu- ja vianetsintäohjelmistojen valmistaja.

Yli 15 000 asiakasta, mukaan lukien 30% Fortune 500 -yrityksistä, ylläpitää verkkojaan Ekahaun Wi-Fi-suunnittelu-, optimointi- ja mittausratkaisuilla. Ohjelmisto- ja laitteistoratkaisumme suunnittelevat ja mahdollistavat parempia langattomia verkkoja minimoimalla verkon käyttöönottoaikaa ja varmistamalla riittävän langattoman kattavuuden kaikilla toimialoilla, projektikoosta, rakennuksen infrastruktuurista ja monimutkaisuudesta riippumatta.

Olipa kyseessä toimisto, hotelli, sairaala tai yliopisto - jos Wi-Fi toimii hyvin, se on todennäköisesti rakennettu Ekahaun Wi-Fi suunnitteluratkaisuja käyttämällä.

Ekahaun pääkonttori sijaitsee Restonissa, Virginiassa, ja sillä on suuri osa tuotekehityksestä ja tukitoiminnoistaan Helsingissä.