(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiasiantuntija
LänsiAuto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme LänsiAuto-konsernin kuusihenkisen markkinointitiimin vahvistukseksi osaavaa markkinointiasiantuntijaa. Päävastuualueena on LänsiAuton Baltian Opel-liiketoiminnan tukeminen markkinointimateriaalien sekä kaupallisen sisällön suunnittelun osalta.

Oletko sinä hakemamme luova, energinen ja oma-aloitteinen vahvistus tiimiimme?

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • Monikanavaisten mainos- ja markkinointimateriaalien suunnittelu sekä tuottaminen mm. printti- ja digikanaviin
  • Kaupallisen sisällön tuottaminen mm. nettisivuillemme ja sosiaalisen median kanaviimme
  • Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa
  • Baltian liiketoiminnan analysointi sekä markkinointitoimenpiteiden suunnittelu sen perusteella

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta kuten tradenomi tai kauppatieteen maisteri. Sinulla on vahvaa osaamista työssä tarvittavista taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista (mm. InDesign ja Photoshop Windows-käyttöjärjestelmäympäristössä), digimainonnan materiaalien toteuttamisesta. Omaat useamman vuoden työkokemuksen vastaavista työtehtävistä. Sinulla on hyvä visuaalinen silmä ja osaat ilmaista itseäsi sujuvasti kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Baltian alueen kielten sekä venäjän kielen taito luetaan eduksi.

Uudelta tiimivahvistukselta toivomme itse-ohjautuvaa ja helposti toimeen tarttuvaa otetta työhön. Kokeilet ja ideoit rohkeasti uutta, mutta sinulta löytyy myös tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Suhtaudut graafiseen suunnitteluun ja sisällöntuottamiseen intohimolla. Olet kiinnostunut autoalasta; perustietämys automerkeistä ja -malleista luetaan eduksi.

Työssä avautuu myös mahdollisuus keskeiseen rooliin yhtiön Baltian liiketoiminnan markkinoinnin kehittämisessä. Meillä pääset työskentelemään dynaamisessa ympäristössä muiden ammattilaisten kanssa.

Hae osaksi tiimiämme lähettämällä hakemuksesi, CV:n, portfolion ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.4.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Markus Routasalo, puh. 040 528 0440 keskiviikkona 24.4. klo 15.00 – 16.00 sekä maanantaina 29.4. klo 14.00 – 15.00.