(Poistunut julkaisusta)

Markkinointiasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

MARKKINOINTIASIANTUNTIJA

Vastaat erityisesti uusien palveluidemme markkinoinnista: strategisesta suunnittelusta käytännön koordinointiin ja myynnin tukeen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen, tuotekehityksen, myynnin sekä muiden viestintä- ja markkinointiammattilaisten kanssa.

Olet innostunut ja osaava markkinoinnin asiantuntija, sekä strategi että tarvittaessa käytännön toteuttaja. Sinulla on monipuolista kokemusta ja näyttöjä tuotteiden ja palveluiden lanseerauksista, markkinoinnista sekä mahdollisesti myös palvelukehityksestä ja/tai myynnistä. Olet liiketoimintalähtöinen, ymmärrät asiakasta ja tiedät, miten uudet palvelut löytävät oikeat ostajat eri myyntikanavissa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • palveluiden markkinoinnin strateginen suunnittelu yhteistyössä muiden yksiköiden kanssa
  • tuotekehityksen, myynnin ja asiakkuuksien hoidon tuki
  • markkinointiviestinnän kehittäminen, koordinointi ja sisällöntuotanto
  • digitaalisten kanavien hyödyntäminen myynti- ja markkinointikanavina

Omaat tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon, vahvan liiketoimintaymmärryksen sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Olet tavoitteellinen toimija ja tiimipelaaja, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset innostumaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Sanna Jääskeläiseltä p. 040 830 8104, parhaiten tavoitettavissa8.2. klo 14.30-16 ja 15.2. klo 15-16.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.