Markkinointi
Arla Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Oletko sinä tulevaisuuden markkinoinnin tekijä? Kiinnostaako sinua brandit ja kuluttajakäyttäytyminen? Oletko innokas oppimaan uutta ja valmis kehittämään itseäsi?

Haemme markkinoinnin opiskelijaa tai vastavalmistunutta varmistamaan, että asiat sujuvat ja edistyvät myös kesällä.

Tehtävät käsittävät tuoteryhmäpäälliköitä avustavia tehtäviä liittyen

  • pakkausmuutoksiin ja tuotemerkintöihin
  • uusien tuotteiden lanseerauksiin
  • muihin markkinointitoimenpiteisiin.

Sinä olet

Toivomme, että sinulla olisi hieman jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaksut nopeasti uusia asioita ja tartut rohkeasti toimeen. Pidät itsenäisestä työskentelystä eivätkä paperit jää pyörimään pöydällesi. Hahmotat ja asiayhteydet eri kokonaisuuksien välillä, mutta kykenet keskittymään myös yksityiskohtien viilaamiseen. Osana kansainvälistä markkinointiorganisaatiota edellytämme, että kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Me tarjoamme

Työtehtävä tarjoaa näköalapaikan markkinoinnin ihmeelliseen maailmaan. Mikäli olet alan opiskelija tai vastavalmistunut korkeakouluopiskelija, on tämä mahdollisuus päästä kehittämään ymmärrystäsi markkinointityöstä käytännössä. Tehtävien taso määritellään hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.


Tarjolla on mahdollisuus työskennellä yrityksessä, jolla on vahvat brandit ja monipuolinen tuoteportfolio. Tarjoamme sinulle tilaisuuden soveltaa opiskelemiasi asioita työelämässä. Kokeneiden tuoteryhmäpäälliköiden kanssa pääset testaamaan taitojasi ja ajatuksiasi käytännössä. Osana Arla Foods –konsernia tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä yhdessä Euroopan isoimmista meijeriyrityksistä.

Hakeminen

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä meillä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä. Kerro mikä tehtävässä kiinnostaa ja miten osaamisesi ja kokemuksesi vastaa tarjolla olevaa tehtävää. Ilmoita hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva ajankohta aloittaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422824
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Sipoo, Uusimaa, Vantaa