(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- /promootiohenkilö messuille
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Asiakasyrityksemme on pirkanmaalainen elektroniikka-alan yritys, jolla on vahva elektroniikan teknologia-, suunnittelu- ja valmistusosaaminen. Yritys on myös Iot-teknologian edelläkävijä Suomessa.

Etsimme nyt asiakkaallemme markkinointi- /promootiohenkilöä Berliinissä Saksassa 24.-25.10.2018 olevaan kahden päivän teknologianalan messutapahtumaan. Kaikkiaan työ perehdytyksineen kestää viikon verran. Sopivalla ja osaavalle henkilölle keikkatyötä saattaa olla tarjolla myös jatkossa. Työsuhde on vuokratyösuhde.

Yksi messuilla markkinoitavista ja myytävistä tuotteista on yrityksen kehittämä vuotovahti. Messuilla julkaistaan myös uusia tuotteita ja tuoteprotoja. Päätavoitteena on löytää messuilta yhteistyökumppaneita, yritysasiakkaita ja jakelijoita/jälleenmyyjiä.

Edellytämme sinulta markkinointi- ja myyntihenkisyyttä sekä luonnollista ja rohkeaa tapaa lähestyä asiakkaita messutilanteessa. Hallitset sujuvasti englannin kielen ja tulet sillä ihmisten kanssa toimeen. Saksan ja ranskan kielen taito on sinulle eduksi. Teknistä taustaa et tähän tehtävään tarvitse, tuotteet ja palvelut ovat helposti kenen tahansa omaksuttavissa. Sen sijaan toivomme sinulta jonkinlaista kokemusta myynti- ja markkinointitehtävistä mielellään aikaisemman työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Tehtävä sopii erittäin hyvin esim. markkinointialan opiskelijalle, jolla on jo jonkin verran kokemusta tuote-esittelytilanteesta.

Oletko etsimämme markkinointihenkilö? Täytyä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisempi työkokemuksesi ja osaamisesi. Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 8-16- välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.