(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- / kiinteistökoordinaattori, (Kerava)
Logistila Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Hakuaika 17.01.2020 – 31.01.2020

LogisTila Oy on kasvava ja ketterä palveluyritys, joka välittää toimitiloja yritysasiakkaille, manageeraa toimitiloja sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointipalveluja. LogisTila välittää niin varasto- ja tuotantotiloja kuin toimisto- ja liiketilojakin. LogisTilan päätoimipiste palvelee laajasti pääkaupunkiseudun asiakkaita, ja sen lisäksi yhtiöllä on alueelliset toimistot Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa sekä Pohjois-Savossa. Yhtiön toiminta on voimakkaassa kasvussa.

Etsimme nyt joukkoomme markkinointi-/kiinteistökoordinaattoria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Markkinointi-/kiinteistökoordinaattorin työnkuva sisältää kiinteistönvälitysalalle tyypillisiä hallinnollisia tehtäviä, kuten toimeksiantopäiväkirjan ylläpitoa, yrityksen sisäisenä yhteyshenkilönä toimimista sekä myynnin tuen tehtäviä. Vastaat lisäksi monipuolisesti yrityksen markkinoinnista eri kanavissa (mm. sosiaalinen media, verkkosivut, uutiskirjeet ja esitteet), verkkosivujen päivittämisestä sekä sisällön tuottamisesta suomen ja englannin kielellä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
• hyviä it-taitoja (MS Office, kuvankäsittelyohjelmat, verkkosivut)
• erinomaisia viestintätaitoja suomen ja englannin kielellä
• soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen koulutus)
• aikaisempaa kokemusta markkinoinnin parista (erityisesti sosiaalisen median hyödyntämisestä)
• järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta
• aktiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta
• hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa organisaatiossa. Pääset kehittämään yrityksen markkinointia ja vaikuttamaan yrityskuvaan tulevaisuudessa. Olemme joustava työnantaja ja meillä on käytössä liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöpäiviin. Työsi tueksi tarjoamme erilaisia koulutuksia sekä tulevaisuuden näkymät urakehitykselle yrityksen sisällä.

Työt alkavat mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerrothan itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisääthän myös palkkatoiveesi hakemukseesi. Halutessasi voit kysyä lisätietoja Click Henkilöstöpalveluiden Mikael Karlssonilta. Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävää koskien ti ja to klo 9-11, puh. 050 411 0252.