(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäsuunnittelija
Encore Ympäristöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat ympäristöarvoihin viemällä eteenpäin kierrätystä ja kiertotaloutta?

Haemme idearikasta ja aktiivista markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista täydentämään tiimiämme. Markkinointi- ja viestintäsuunnittelijana ymmärrät eri sidos- ja kohderyhmien tarpeet ja luot näille monipuolisia sisältöjä eri kanaviin. Kehität verkkosivujamme, sähköistä markkinointiamme ja luot kohdennettuja verkkokampanjoita myyntimme ja näkyvyytemme tueksi.

Työssäsi luot kasvua erilaisin markkinoinnin keinoin. Taitavana sisällöntuottajana olet tottunut käyttämään uutiskirjejärjestelmiä, tavoittamaan kohdeyleisöjä some-kanavissa ja verkkoympäristössä (SEO, Google Adwords) sekä mittaamaan tuloksia (Google Analytics). Sinulla on visuaalista silmää ja mielellään myös taitoa tuottaa kuvamateriaalia kanaviimme.

Meillä viihtyy tiimihenkinen ja kehittämishaluinen tyyppi. Osaat priorisoida ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Sinulla on itsenäinen työskentelyote, paineensietokykyä sekä intoa ja motivaatiota. Näet muutokset mahdollisuuksina ja olet valmis tarttumaan tilanteen mukaan myös muihin yrityksemme viestintätöihin.

Ympäristöalan ja kiertotalouden tunteminen tai ainakin kiinnostus sitä kohtaan auttaa tehtävässä menestymisessä. Toivomme, että sinulla on soveltuva koulutus, vähintään parin vuoden työkokemus alan tehtävistä sekä näyttöjä onnistuneiden sisältöjen ja pienten kampanjoiden tuloksekkaasta toteutuksesta. Tehtäväsi edellyttävät myös matkustusvalmiutta kotimaassa eri toimipisteisiimme.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn vastuullisessa yrityksessä sekä asiantuntevat ja mukavat työtoverit. Lisäksi tarjoamme lounas- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden käyttää toimistorakennuksemme kuntosalia. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa.

Lisätietoa tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Ilona Ruskoaho (040 5490 240, ilona.ruskoaho@encorepalvelut.fi) pe 29.11. klo 9.30–11 ja ti 3.12. klo 13-15.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä markkinointi- ja viestintärekrytointeihin erikoistuneen Barona Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.12.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa antaa Päivi Rintala paivi.rintala@barona.fi.