Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Audico Holding Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteeseen idearikasta ja innostunutta

Markkinointi- ja viestintäpäällikköä

vastaamaan kasvavan konsernimme pitkäjänteisestä brändin rakentamisesta, markkinointiviestinnästä ja sen strategisesta suunnittelusta.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä pääset tukemaan toimintamme kasvattamista Pohjoismaiden tasolla, kehittämällä konserniimme kuuluvien yrityksien ja tarjoamiemme laadukkaiden audiovisuaalisten ratkaisujen, palveluiden ja tuotteiden markkinointia ja tunnettuutta. Vastaat Audico konserniin kuuluvien yritysten; Audico Systems Oy:n, Audico Technology Oy:n, Intersonic Oy:n ja sekä osittain Ruotsissa toimivien yhtiöiden Audico Systems AB:n ja Intersonic AB:n markkinoinnista, mainonnasta ja yritysviestinnästä asiakkaille, sidosryhmille ja konsernin henkilökunnalle.

Tuet työssäsi henkilökuntaamme myyntipäälliköstä huoltoteknikkoon hyvän asiakaskokemuksen kehittämisessä ja toteutuksessa. Työskentelet läheisesti myynnin kanssa tukien tavoitteita kilpailukykymme kehittämisessä ja liiketoimintojen taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa markkinoinnin keinoin.

Tehtäviisi kuuluvat budjetointi, vuosisuunnitelmat, kohderyhmämäärittely, kanavavalinnat, kumppaniverkoston johtaminen sekä käytännön toteutus yhteistyössä tiimin kanssa. Sinulla on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa ja tartut innostuneesti tehtäviin. Tehtäviisi markkinointiviestinnän osaajana kuuluvat myös, omista vahvuuksistasi riippuen, sisällön tuottaminen digiin ja printtiin, verkkosivujen ylläpito, markkinointimateriaalien, koulutuksien ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus.

Odotamme Sinulta kykyä ja halukkuutta työsi kehittämiseen. Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Langat pysyvät käsissäsi myös useissa päällekkäisissä projekteissa ja pysyt sovituissa aikatauluissa. 

Toivomme:

·         soveltuvaa viestinnän, visuaalisen tai kaupallisen alan koulutusta

·         usean vuoden kokemusta pitkäjänteisestä B to B markkinoinnista teknisellä- tai palvelualalla

·         kokemusta budjettivastuullisesta strategiaa tukevasta tehtävästä asiantuntijaorganisaatiossa

·         kykyä analysoida dataa ja kehittää markkinointia tukemaan myyntiä ja palvelua

·         kokemusta erilaisten kumppanisuhteiden ja sidosryhmien hallinnasta ja johtamisesta

·         kykyä tuottaa sujuvaa ja luontevaa tekstiä hyvällä suomen kielellä

·         hyvää englannin ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa

·         hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä

·         luovuttaa ja joustavuutta

Eduksi katsomme teknisen alan tuntemuksen, verkkosivu- ja verkkokauppakokemuksen ja kokemuksen tapahtumatuotannosta.

Käytössämme on Microsoft-perusteinen ICT-järjestelmä, MS Office ja Adobe CC ohjelmistot. Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn kiinnostavan toimialan kärkiyrityksessä, laadukkaiden ja arvostettujen tuotemerkkien parissa sekä vaikuttamisen paikan kehittyvässä organisaatiossa, kilpailukykyiset edut ja mukavan ja sitoutuneen työyhteisön. Tukenasi ovat osaava ja energinen markkinointikoordinaattori, konsernin tukeva palvelutiimi sekä konserniyritysten sitoutunut henkilökunta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Pajukallio torstaina 25.2. ja tiistaina 2.3. klo 12-14:00 puh. 050 579 4989.  CV:llä varustetut hakemukset palkkatoivomuksineen toivomme ma 8.3.2021 mennessä osoitteeseen rekry@audico.fi. Kati Pajukallio, Audico Systems Oy, Olarinluoma 12, 02200 Espoo. Rekrytoinnin kumppanina toimii IKIGAI Assessments Oy.

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427999
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media, Viestintä
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Kati Pajukallio torstaina 25.2. ja tiistaina 2.3. klo 12-14:00 puh. 050 579 4989