(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Suomen Taitoluisteluliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2020

Etsimämme henkilö on vahva viestinnän, markkinoinnin ja sidosryhmätyön osaaja. Tehtävänäsi on liiton päivittäisen viestinnän suunnitteleminen ja toteuttaminen, niin että se tukee myös jäsenseurojen viestintää. Tavoitteena on lajin näkyvyyden, vetovoimaisuuden ja harrastajien määrän lisääminen.

Haemme innostunutta ja tehokasta tekijää. Saat viestimme maailmalle joko itse erilaisin sähköisin työvälinein tai muiden alan osaajien avulla. Osaat laatia eri kohderyhmiä puhuttelevaa sisältöä ja hallitset sosiaalisen median kanavat. Tunnet mediakentän ja tiedät, kuinka siellä toimitaan vaikuttavasti. Oletamme, että urheilumaailma on sinulle tuttu – ehkä lähinnä sydäntäsi onkin nimenomaan ollut taitoluistelu?

Arvostamme alan koulutusta, mutta vielä tärkeämpää on useamman vuoden vankka kokemus vastuullisista markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä. Markkinointi- ja viestintäpäällikkönä sinulla on sujuva kynä sekä suomeksi että englanniksi. Vaikka tehtävässä ei ole suoria alaisia, tarvitaan työryhmien, tapahtumavapaaehtoisten ja muiden sidosryhmien johtamisessa esimieskokemusta. Projektinhallinta- ja vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa, samoin kuin kyky työskennellä useissa päällekkäisissä projekteissa kiireen alla.

Työ on monipuolista ja nopeatempoista. Oma vuosikellomme on pitkälti suunniteltua, mutta sidosryhmien viestintänostoja tulee usein työpöydällesi pikaisellakin aikataululla. Vaikka itse kilpailutiedottaminen on ulkoistettu, kannattaa kilpailukaudella varautua matkustamiseen sekä ilta- ja viikonlopputyöhön.

Liiton järjestämistä kansainvälisistä tapahtumista tehtäväkaudelle 2021–2023 sijoittuvat Finlandia Trophy Espoo (10/21 ja 10/22), Marie Lundmark Trophy (01/22) ja Taitoluistelun EM-kilpailut (01/23). EM-kilpailuihin luodaan tapahtuman oma projektitiimi ja sen rakentaminen onkin ensimmäisiä tehtäviäsi. Vuoden 2022 Pekingin olympialaiset suomalaisluistelijoiden myötä antavat oman suolan päivittäiseen tekemiseen.  

Jos vastasit edellä oleviin kyllä, haluamme sinut joukkoomme! Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön suomalaisen urheilun sydämessä sekä tietysti mukavat ja osaavat kollegat.

Tehtävä on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen 28.2.2023 saakka. Koeaika tehtävään on kuusi kuukautta. Tehtävässä noudatetaan Urheilujärjestöjä koskevaa työehtosopimusta. 

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 20.1.2021 mennessä oheisen linkin kautta.  Ole nopea, täytämme paikan heti, kun oikea henkilö löytyy.