(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Haemme markkinointi- ja viestintäpäällikköä LähiTapiola Itään. Kyseessä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 1.8.2020 - 31.12.2021. Tehtävä sijoittuu pääasiassa Joensuun toimistolle, mutta edellyttää myös jonkin verran matkustamista. Markkinointi- ja viestintäpäällikön tehtävässä pääset vastaamaan markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta sekä tuomaan asiakkaille ja potentiaalisille asiakkaille tietoon LähiTapiolan elämänturvaa.

Työtehtäviisi kuuluu mm. markkinointi- ja viestintäsuunnitelman laadinta ja budjetin seuranta, sponsorointisopimusten neuvottelu, mediakontaktit sekä vastuu sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Vastaat kehittämistyöstä esimerkiksi sisällöntuotannon ja markkinointitoimenpiteiden tulosten analysoinnin osalta. Tartut oma-aloitteisesti arkisiin käytännön tehtäviin, kuten tiedotteiden ja asiakasviestien laatimiseen, tapahtumien järjestämiseen sekä mainonnan toteuttamiseen. Osaat jäsennellä tietoa, erottaa olennaisen ja muotoilla sen sujuvaksi tekstiksi.

Odotamme sinulta

  • kykyä haastaa ja kyseenalaistaa
  • halua ja kykyä ymmärtää yhtiön strategiaa ja tuoda sitä näkyväksi
  • erinomaista suomen kielen kirjoitustaitoa ja sujuvaa tekstin tuottamista
  • esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä organisointitaitoja
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä ajokorttia ja mahdollisuutta matkustaa tarvittaessa

Tarjoamme

Saat työskennellä itsenäisesti haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa ja panostaa omien erityisosaamistesi kehittämiseen. Pääset rakentamaan ja laajentamaan verkostojasi. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Hanna Plosila, puh. 040 591 7746 hanna.plosila@lahitapiola.fi ke 10.6. klo 13-15 tai ma 15.6. klo 14-16.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 18.6.2020 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan