(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Espoon kaupunginteatteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2019

Nykyisen markkinointi- ja tiedotuspäällikkömme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme monipuolisesta tehtäväkentästä innostuvaa, luovaa ja sujuvakynäistä ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Vastaat Espoon Kaupunginteatterin viestinnästä, markkinoinnista ja myynnistä. Keskeiset tehtäväsi ovat markkinointiviestinnän sisältöjen tuottaminen sekä myyntitiimin esimiehenä toimiminen.

Tehtävässä tarvitaan kykyä nopeaan ja monipuoliseen, sisällöllisesti rikkaan ja kiinnostavan suomenkielisen tekstin tuottamiseen. Myynnistä vastaaminen edellyttää myös kykyä budjettivastuulliseen ajatteluun. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä teatterissa tai kulttuurialalla tai vähintään aitoa kiinnostusta alaa kohtaan.

Sinulla on itsenäinen työote sekä avoin ja innostunut asenne toimimiseen kansainvälisessä ympäristössä. Toinen työkielemme on englanti, muustakin kielitaidosta on hyötyä. Esimieskokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Haluamme Espoon Kaupunginteatterissa katsoa myös markkinoinnissa ja viestinnässämme tulevaisuuteen. Siksi uusi tiimin jäsenemme on avarakatseinen ja rohkea. Hän hallitsee uusimmat markkinoinnin ja viestinnän keinot ja menetelmät, osaa organisoida työt tehokkaasti ja työskentelee määrätietoisesti myös paineen alla. Teatterissa työtä tehdään ajoittain myös iltaisin.

Espoon Kaupunginteatteri tarjoaa pääsylipun kiehtovaan teatterimaailmaan, mielenkiintoisen ja vastuullisen työn sekä rennon ja eteenpäin katsovan työyhteisön. Teatteri sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Vuonna 2025, kun Espoon Kulttuurikeskuksen remontti on saatettu päätökseensä, suunnittelemme muuttavamme uuteen teatteritaloon Kulttuurikeskuksen naapurissa.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.03.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa työtehtävästä antaa henkilöstökonsultti Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.