(Poistunut julkaisusta)

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö (perhevapaan sijaisuus)
Kuntien Tiera Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

Olet ehkä hakemamme markkinointi- ja viestintäpäällikkö!

Haemme Ruoholahden toimipisteeseemme perhevapaan ajaksi (helmikuu 2019 – toukokuu 2020) markkinointi- ja viestintäpäällikköä, joka vastaa Tieran markkinoinnin ja viestinnän strategisesta ja operatiivisesta suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Tieran johdon ja asiantuntijoiden kanssa tukien myyntiä ja liiketoiminnan kehitystä. Vastaat operatiivisesta asiakas- ja sidosryhmäviestinnästä sekä sisältömarkkinoinnista vuosisuunnitelmien mukaisesti. Toimit suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa ja vastaa yhdessä johdon kanssa viestinnän linjauksista sekä osallistut keskeisiltä osin mm. brändimme sekä yrityskuvamme ja -kulttuurin kehittämiseen.

Keskeisimpiä tehtäviäsi vuonna 2019 tulee olemaan:

  • Liiketoimintaa tukeva markkinointi ja viestintä vuosisuunnitelman mukaisesti
  • Sisältöstrategiaamme perustuva sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto yhdessä kumppanin kanssa. Toimintamallin jalkautuksen varmistaminen organisaatiossa.
  • Verkkosivu-uudistuksen viimeistely
  • Markkinoinnin automaation käyttöönoton viimeistely ja jalkautus
  • Osallistut myös keskeisiltä osin yrityskuvamme ja -kulttuurimme kehittämiseen sekä uudistettavan brändin jalkauttamiseen

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja kokemusta markkinoinnin ja viestinnän strategisen ja operatiivisen tason suunnittelusta ja toteutuksesta vähintään viiden vuoden ajalta. Työtapasi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on kokonaisvaltainen ja liiketoimintalähtöinen ote vastuualueestasi. Haluat kehittää ja kehittyä työssäsi ja innostut helposti myös uusista asioista. Ymmärrät verkostomaisen toimintatavan tärkeyden ja pystyt myös hyödyntämään sitä Tieran markkinoinnissa ja viestinnässä.

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta palvelujen markkinoinnista, brändien kehittämisestä, mediaviestinnästä ja maineenhallinnasta tai tunnet Tieran toimintaympäristöä entuudestaan.

Jätä lyhyt videohakemus, CV, juttunäyte (teksti) sekä palkkatoiveesi 6.1.2019 mennessä.

Kerro videolla lyhyesti itsestäsi, miksi olet kiinnostunut tehtävästä ja mitkä ovat keskeisimmät vahvuutesi tehtävässä onnistumiseksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • viestintäpäällikkö Sanna Virtanen (sanna.virtanen@tiera.fi / 040 635 7001) 21.12.2018 asti ja 3.1.2019 klo 12-14
  • henkilöstöpäällikkö Jarkko Sanisalo (jarkko.sanisalo@tiera.fi / 040 674 3467) 21.12.2018 asti ja 2.-4.1.2019
  • toimitusjohtaja Jyrki Halttunen (045 888 7220) 21.12.2018 asti ja 2.-4.1.2019